REKLAMI GEÇ

İmam, annesinin selasını verip, cenaze namazını kıldırdı

İmam, annesinin selasını verip, cenaze namazını kıldırdı

Honaz İlçesi’nde cami imamı Ali Sürücüoğlu, vefat eden annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu’nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı. Üzgün olduğunu belirten Sürücüoğlu, annesinin vasiyetini yerine getirdiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2015 Pazartesi, 16:37

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)
Denizli Konyalıoğlu Cami imamı ve Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerle bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ulviye Sürücüoğlu’nu dün akşam saatlerinde yitirdi. Sürücüoğlu ve ailesi, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

ic
Bugün sabah saatlerinde ise annesi için sela okuyan imam Ali Sürücüoğlu, öğlende Honaz Çarşı Camii’nde cenaze namazı kaldırdı. Sürücüoğlu’nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Ulviye Sürücüoğlu Honaz İlçe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

VASİYETİYDİ
Hayatının en zor gününü yaşadığını belirten Ali Sürücüoğlu, “Annemi ebedi hayata uğurladık. Benim için annemin selasını okumak, cenaze namazını kıldırmak çok zordu. Ama annem yaşarken bunları yapmam için bana vasiyette bulundu. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı