REKLAMI GEÇ

İmece usulü pilav günü

İmece usulü pilav günü

Honaz Adil Akan Ortaokulu’nda bu yıl 10.su gerçekleştirilen pilav gününe binlerce kişi katıldı.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2018 Cumartesi, 10:48

Honaz Adil Akan Ortaokulu geleneksel pilav gününde misafirlerini ağırladı. 10 yıldır aralıksız bir şekilde devam eden pilav gününe ilçe protokolünün yanı sıra ilçe esnafı, öğrenciler ve veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Okulun bulunduğu Hisar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların imece usulü gerçekleştirdiği pilav gününde, ayrıca öğrencilerin yıl boyunca yaptığı el emeği ürünler de sergilendi.

Etkinliğin her yıl daha da büyüyen bir etkinlik haline geldiğini belirten Adil Akan Ortaokulu Okul-Aile Birliği Başkanı Saim İncekara, “Bu okul yıllar önce yapılırken o dönemki büyüklerimiz imece usülü çalışmışlar. Bizler de pilav gününü 10 yıldır aralıksız yapıyoruz ve vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen yıl daha da güzel oluyor. Ben etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim buradaki amacımız hem geleneksel hale gelen pilav günümüzü gelecek kuşaklara aktarmak hem de birlik ve beraberliğimizi daha üst seviyelere çıkarmak. İnşallah bu amacımıza doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı