REKLAMI GEÇ

Kaklık’ta cinayet

Kaklık’ta cinayet

Honaz’ın Kaklık Mahallesi’nde berberlik yapan Mehmet Akçaöz (32) işyerinde bıçaklanarak öldürüldü. Askerden hava değişimi iznine geldiği öğrenilen katil zanlısı ise yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2015 Salı, 12:48

ic-1Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yapan E.K., dün rapor alıp, memleketi Denizli’nin Honaz İlçesi, Kaklık Mahallesi’ndeki ailesinin yanına hava değişimine geldi.

Ailesiyle özlem gideren E.K., bugün saat 10.30 sıralarında daha önceden tanıdığı berber Mehmet Akçaöz’ün Atatürk Caddesi’ndeki işyerine gitti. Burada bir süre Akçaöz ile sohbet eden E.K., ardından dükkandan çıktı. Dışarıda beklediği ileri sürülen E.K., bir süre sonra arkasından dışarı çıkan Akçaöz’ü cebinden çıkardığı bıçakla boğazından yaraladı. Şah damarı kesilen Akçaöz, aşırı kan kaybından olay yerinde yaşamını yitirdi.

ic-2

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen jandarma ekipleri, E.K.’yi suç aleti bıçakla yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından Akçaöz’ün cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Kan gölüne dönen kaldırım, itfaiye ekipleri tarafından yıkanarak temizlendi.

ic-3

 

Yorumlar

Kaklıklı   -  Bağlantı 25 Şubat 2015, 09:27

Kaklık teksas’a dönmüş. Bu tür olaylar olduktan sonra iyice soğudum şu yerden.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı