REKLAMI GEÇ

Kaymakam Öz’ün çok özel buluşması

Kaymakam Öz’ün çok özel buluşması

Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafe’de Down sendromlu çocuklarla bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2018 Perşembe, 11:10

EMRAH VAROL- Denizli Gençlik Merkezi’nde daha önceki engelli çalıştayında velilerin isteği ile Himmet Nimet Anadolu Lisesi Resim öğretmeni Seher Kılıç eşliğinde çalışmalara başlayan Down sendromlu 7 öğrenci farklı etkinliklerle bir araya geliyor.

Down sendromlu öğrenciler ve aileleri Denizli Down Kafe’de kahvaltı etkinliği düzenledi. Kahvaltıya Honaz Kaymakamı Zafer Öz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan, Honaz Himmet Nimet Anadolu Lisesi Resim öğretmeni Seher Kılıç ve bazı öğrenciler katıldı.

Honaz Kaymakamı Zafer Öz, “Birçok şehirde görev yaptım. Pek çok etkinlikte yer aldım ancak şimdiye kadar böyle farklı bir etkinlikte bulunmamıştım. Bu çocuklarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anladım. Onlarla bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonra da böylesine güzel etkinliklerde bir araya geliriz” dedi.

Kahvaltının ardından Kaymakam Öz, hazırlanan hediyeleri takdim etti. Down sendromlu çocuklar Kaymakam Öz’e teşekkür ederken, son olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı