REKLAMI GEÇ

KAYMAKAMDAN RAMAZAN YASAĞI İDDİASI

KAYMAKAMDAN RAMAZAN YASAĞI İDDİASI

Honaz’da Kaymakamlık binası içinde Ramazan ayında su yasağı uygulanıyor. Yasağın, Ramazan ayının başlamasıyla Kaymakam Turgut Gülen’in talimatıyla uygulanmaya başlandığı ve devam ettiği belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 12:27

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bazı temaslarda bulunmak üzere Honaz’a gitti. Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Demir’in programını takip eden basın mensupları, Kaymakamlık görevlisinden su istedi. Görevli, “Ramazan ayında su servisimiz yok. Ramazan ayından sonra gelirseniz su içersiniz” yanıtını verdi. Denizli Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Özcan devreye girdi ve basın mensuplarına su verilmesini istedi. Ancak sonuç yine değişmedi. Görevli, Kaymakam Turgut Gülen’in ‘Kaymakamlık binasında Ramazan ayı boyunca hiç kimseye su ve çay servisi yapılmaması’ talimatı verdiğini söyledi.

Kaymakam Turgut Gülen ise Denizlihaber’e yaptığı açıklamada, “Böyle bir şeyi akıl mantık alıyor mu, böyle bir yasak olur mu? Ben böyle bir talimat vermedim, bir yanlış anlaşılma söz konusu olabilir” dedi.

Yorumlar

altuğ taş   -  Bağlantı 19 Temmuz 2014, 11:23

siz hiç görevlinin kendi insiyatifiyle böyle bir şey yapabileceğini düşünebiliyormusunuz. Buna kargalar bile güler.

egehan   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 21:38

o zaman görevli kaymakam beyin adını kullanarak görevini kötüye kullanmış, görevli hakkında soruşturma açmasını bekliyoruz.

ahmet   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 15:50

Sayın kaymakam verdiğin sözlü talimatın arkasında dur kıvırtma.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı