REKLAMI GEÇ

Kıbrıs Gazisi’ni duygulandıran ziyaret

Kıbrıs Gazisi’ni duygulandıran ziyaret

Honaz Adil Akan Ortaokulu öğrencileri, vefa örneği göstererek ilçede ikamet eden Kıbrıs Gazisi Cengiz Keske’yi evinde ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin ellerini öptüğü Kıbrıs Gazisi Cengiz Keske duygusal anlar yaşadı.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 8 Mart 2018 Perşembe, 15:09

Honaz Adil Akan Ortaokulu öğrencileri güzel bir organizasyona imza attı. Kıbrıs Gazisi Cengiz Keske’yi ziyaret eden öğrencilere Okul Müdürü Dursun Pektaş, Okul Aile Birliği Başkanı Saim İncekara ve bazı öğretmenler eşlik etti.

Hisar Mahallesi’nde yaşayan Cengiz Keske’yi evinde ziyaret eden öğrencileri, Gazi Keske kalpağı ve takım elbisesiyle karşıladı. Kıbrıs Gazisi’nin elini öpen öğrenciler merak ettikleri konuları gaziyle konuşma fırsatı buldu.

Kıbrıs Gazisi Cengiz Keske, “Ülkemiz çeşitli zamanlarda hakkını korumak için operasyonlar, harekatlar yapıyor. Kıbrıs Barış Harekatı da bu şekilde gerçekleşti. O dönem Kıbrıs’a giden birlik içinde bizler de bulunduk. Bazı arkadaşlarımız o topraklarda şehit oldu. Bizler de Gazi olduk. Allah devletimizi, milletimizi korusun” dedi.

Okul Müdürü Dursun Pektaş ise, “Çanakkale ruhu 15 Temmuz’da da canlandı. Milletimiz tek yumruk olup vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışan dış güçlere ve onların hizmetkarı hainlere, ataları gibi canlarını ortaya koyarak dur dedi. Allah bundan sonra da bizi her türlü hainliklerden korusun” dedi.

Okul-Aile Birliği Başkanı ve aynı zamanda gazi Cengiz Keske’nin yaşadığı mahallenin muhtarı olan Saim İncekara da, “Mahallemizde yaşayan bir gazimizi ziyaret eden öğrenci arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak her zaman şehit ve gazilerimizi hatırlamaya çalışıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımız gazimiz Cengiz Keske’yi ve gaziliğin ne demek olduğunu inşallah daha iyi anlamıştır” dedi.

Ziyaret şehitler için edilen dua ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı