REKLAMI GEÇ

Mesirelikten kamyon dolusu çöp

Mesirelikten kamyon dolusu çöp

Honaz’ın Yukarı Dağdere Mahallesi’nde bulunan Saklı Göl’de belediye ekipleri temizlik yaptı. Her hafta sonu binlerce misafiri ağırlayan mesire alanından çıkan çöpler şaşırttı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2014 Perşembe, 09:23

Denizli’nin önemli doğal güzelliklerinden Honaz’ın Yukarı Dağdere Mahallesi’ndeki Saklı Göl’ün çöpleri görenleri hayrete düşürdü. Honaz Belediyesi ekipleri yeni bağlanan mahallelerde yürüttüğü temizlik çalışmalarını Yukarı Dağdere ve Saklı Göl mesirelik alanında yürüttü.

RÖMORKLARLA TAŞINDI
Yabani ot kesimi, yol kenarında biriken çöplerin temizliği ve trafik güvenliğini etkileyen ağaç dallarının temizlenmesi gibi işlemler yapan temizlik ekiplerinin Saklı Göl’deki temizliği görenleri şaşırttı. Her hafta sonu binlerce insanın akın ettiği mesire alanından römorklar dolusu çöp çıktı.

DUYARLILIK ÇAĞRISI
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, doğal güzellikleri korumanın görevleri olduğunu ancak vatandaşlara da sorumluluk düştüğünü söyledi ve duyarlılık çağrısı yaptı. Devecioğlu, “Belediye ekiplerimizce düzenli olarak sürdürülen temizlik ve yabani ot kesim çalışmalarımız Yukarı Dağdere mahallemiz ve Saklı Göl Mesirelik alanımızda devam etti. İlçemizin, doğal yapısı ve güzelliklerinin korunmaya çalışıldığı bu mahallemiz ve diğer bölgelerimizde, temizlik ve düzenleme çalışmalarımız kapsamlı bir şekilde devam edecek” dedi.

Yorumlar

harun türkmen   -  Bağlantı 18 Eylül 2014, 14:01

halkımıza yasaklayacaksın böyle güzel yerleri…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı