REKLAMI GEÇ

O cinayete neden olan kadın intihar etti

O cinayete neden olan kadın intihar etti

Honaz’daki cinayetin ardından bir de intihar haberi geldi. Mehmet E.’nin, Dereçiftlik Köyü eski Muhtarı Ali Şahin’i eşiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle öldürmesinin ardından, cinayete neden olduğu ileri sürülen Sevgi E. de kendisini asarak yaşamına son verdi.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 10:44

Honaz İlçesi’nde cinayetle başlayan aile faciasında bir de intihar yaşandı. Bir mermer fabrikasının servis şoförlüğünü yapan Mehmet E., önceki gün saat 23.00 sıralarında, eve dönerken Kaklık Beldesi Sanayi Sitesi’nde, eşi 45 yaşındaki Sevim E.’yi, Dereçiftlik Köyü’nün eski muhtarı Ali Şahin’le aynı otomobilde görünce çılgına döndü. Kullandığı servisi durduran Mehmet E., otomobildeki eşi ve eski muhtarla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet E., minibüsünden aldığı ekmek bıçakla Şahin’i bıçaklayarak öldürdü.

EŞİ DE İNTİHAR ETTİ
Olayın ardından kaçan Mehmet E., jandarma tarafından evinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Mehmet E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın bir gün sonrasında üzücü bir haber daha geldi. Cinayete neden olduğu ileri sürülen Sevgi E., eşini hapse, sevgilisi olduğu iddia edilen Ali Şahin’in toprağa girdiği günün akşamında evinde kendisini asarak yaşamına son verdi. Sevgi E.’nin cesedi, dün akşam saatlerinde eve giren yakınları tarafından bulundu.

anons

BİR SÜREDİR AYRI YAŞIYORLARDI
Mehmet E. ve eşi Sevgi E.’nin bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenildi. Dereçiftlik Köyü, birbiri ardına gelen cinayet ve intihar olaylarının şokunu yaşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı