REKLAMI GEÇ

Şehit ateşi Gürlek’i de yaktı

Şehit ateşi Gürlek’i de yaktı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker ve 2 korucu şehit oldu. Şehitlerden Afyonkarahisarlı olan Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın neredeyse tüm yakın akrabalarının yaşadığı Honaz’ın Gürlek Mahallesi’ne de ateş düştü. Acı haberi alan şehidin yakınları Afyonkarahisar’a gitti.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2017 Cumartesi, 15:27

Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nde dün PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada yüreğimize ateş düştü. Çatışmada 2 asker ve 2 korucu şehit oldu, 8 güvenlik görevlisi ise yaralandı.

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ
Şehit uzman çavuşlar Mehmet Bolat’ın ailesi Adana’nın Kozan, Ramazan Bağlan’ın ailesi ise Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi, Kırka Beldesi’nde yaşıyordu. Şehitler için Ağrı’da tören düzenlendi, ardından da memleketlerine uğurlandı.

GÜRLEK’E ATEŞ DÜŞTÜ
Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nden olan Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın şehadet haberi, memleketi kadar Honaz’ın Gürlek Mahallesi’ni de yaktı. Şehit Uzman Çavuş’un birinci dereceden birçok yakınının Gürlek’te yaşadığı belirtildi. Şehit haberinin alınmasının ardından kahraman uzman çavuşun tüm yakınları Gürlek’ten Afyonkarahisar’a gitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı