REKLAMI GEÇ

Üniversiteliler nikah şekeri yapıyor

Üniversiteliler nikah şekeri yapıyor

Honaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, üniversite öğrencilerine yönelik özel gün ve nikah şekeri hazırlama kursu düzenledi. İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen kursa katılan öğrencilere günde 20 lira ücret de veriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2015 Pazartesi, 10:14

İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü’yle birlikte çok sayıda kursa imza atan Honaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören öğrenciler için, özel gün ve nikah şekeri hazırlama kursu düzenledi.

İki ay sürecek kursa katılan 19 üniversitesi öğrencisine son dönemde önem verilen düğün, nişan, sünnet gibi özel günler için farklı şekerler tasarımı ve hazırlanması öğretiliyor. Üniversite öğrencileri kursa katıldıkları için günde 20 lira harçlık alırken, bir yandan da nikah şekeri hazırlamanın yöntemlerini öğreniyor.

Honaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Oğuz, bir çok alanda kişilere farklı beceriler kazandırmak için kurslar düzenlediklerini belirterek, “Bu kurslarımızdan biri de özel gün ve nikah şekeri hazırlama kursu. Bu kursu üniversite öğrencilerimiz için düzenledik. 19 öğrencimiz katılıyor. Hem becerilerini geliştiriyorlar, hem de ileriye dönük yeni iş fikirleri geliştirmelerine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı