REKLAMI GEÇ

Bu tesis turizmi canlandıracak 

Bu tesis turizmi canlandıracak 

Kale Belediyesi, Muğla-Denizli arasında yolculuk edenlerin daha konforlu dinlenebilmeleri ve alışveriş yapabilmeleri için bölgede benzeri bulunmayan tesisin inşaatına başladı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 09:19

Kale’de, özellikle yaz aylarında turizm bölgesi Marmaris, Bodrum ve Fethiye’yeseyahat edenlerin mola verdiklerinde rahatça dinlenebilecekleri, ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri dev bir turizm tesisi yapılıyor. Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın seçim öncesi tanıttığı projeleri arasında yer alan ticaret ve turizm merkezinin inşaatına başlandı.

YAŞAM ALANI OLACAK

Kale çıkışında yapılması planlanan tesis, bölgenin en büyük turizm ve ticaret merkezlerinden biri olacak. 10 bin 500 metrekare kapalı alana sahip tesisin içinde, üretim yapılabilecek iki adet atölye, 10 adet yöresel ürün satış dükkanı, düğün salonu, restoranlar ve kafeler gibi çok sayıda işletmenin yer alacağı tesisin inşaatına başlandı.


PRESTİJLİ PROJE

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kale’ye yakışır bir tesis yapmak üzere harekete geçtiklerini, projenin ilçedeki ekonomik hayatı da canlandıracağını ifade etti. Projenin prestijli bir proje olduğunu belirten Hayla, “Turizm ve ticaret merkezimizbu bölgeden seyahat edenlerin mutlaka uğramak isteyecekleri bir yer olacak. Merkezin hem çevre düzenlemesi, eğlence dinlence ile ticaret alanları insanlarımıza kaliteli hizmet verecek. Kale halkımızın da yararlanmasını planladığımız merkez, bölgenin ticaretine ve tanıtımına büyük katkı koyacak” dedi.

2015’TE HAZIR

İstimlak çalışmalarının tamamlandığı ve eski yapıların yıkımlarının yapıldığı merkezin 2015 yaz sezonundan önce hizmete girmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı