REKLAMI GEÇ

Kale Belediye Başkanı Hayla’dan AK Parti yönetimi ve Bakan Zeybekci’ye ağır suçlamalar

Kale Belediye Başkanı Hayla’dan AK Parti yönetimi ve Bakan Zeybekci’ye ağır suçlamalar

AK Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, AK Parti Denizli yönetimi ile ‘Denizli’nin amiri’ diye tanımladığı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e ağır suçlamalarda bulundu.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2017 Cuma, 16:11

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Çok sevdiği partiden ayrılmak zorunda kaldığını söyleyen Hayla, “AK Parti ve MHP’nin izlediği politikaları sonuna kadar destekliyorum. Denizli’de olup bitenleri açıklayacak bir kelle gerekiyordu o kelle benim” dedi.

İşte Erkan Hayla’nın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, parti yönetimi ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e yaptığı şok suçlamalar;

“REİSİMİZ ERDOĞAN’I SIRTINDAN VURUYORLAR”
“Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. ‘Müslüman oylarıyla amir olanlar, Müslümanları münafıklara boğdurtuyorsa, o amire biat etmem’ dedim. Evet, Denizli’nin amirinin kim olduğunu herkes biliyor. Ben bunları söylerken, Denizli’de amir kimse onu kastettim. (Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi kasdediyor) Amirin kim olduğunu bilmeyen mi var? Bakanı olan illere şöyle bir bakın. Ne yatırımlar yapılıyor, belediyelere ne kaynaklar aktarılıyor. Artık kör, sağır, dilsiz gibi davranamazdım. Açık söylüyorum; Denizli’de Cumhurbaşkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan da, bir başka reis Devlet Bahçeli de sırtından vuruluyor. Denizli sola kaydırılıyor. Yani Denizli solculaştırılıyor. Bunu yapanları da herkes biliyor. Ben kendimi feda ediyorum. Denizli’de olup bitenleri birinin dillendirmesi gerekiyordu. Kale’ye 3 yılda 35 milyon TL yatırım yaptım. Yanımda hiç kimse olmadı, herkes benden kaçtı. Teşkilat arkamda duramadı.”

“FETÖ BANA KUMPAS KURARKEN, ONLAR DESTEK VERDİ”
“7 Haziran seçimlerinin hemen ardından Kale’de FETÖ’nün HDP’ye oy verdiğini tespit ettim. Hain olduklarını hemen anladım. 10 Haziran’da FETÖ’nün yurduna meclis kararıyla el koydum. FETÖ’nün yurduna el koyan Denizli’nin tek belediye başkanı da benim. O günden sonra ben kötü oldum. Ben FETÖ ile mücadele ederken, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, FETÖ ile bir olup bana karşı mücadele başlattı. 29 Ağustos’ta cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındım, yargılandım. 50 yataklı Kale Devlet Hastanesi 25 yatak kapasitesine düşürüldü. Kadın doğum doktoru olmadığı için Kaleliler, Kale’de doğum yapmaz oldu. Beni yalnızlaştırıp, itibarsızlaştırmak için düğmeye basıldı. Bu duruma Denizli’nin amiri, AK Parti İl Yönetimi göz yumdu. FETÖ bana kumpas kurduğunda onlar göz yumdu. Bana karşı beraber çalıştılar. Kaba inşaatını hayırseverin yaptığı yüksekokula ödenek çıkartılmadı. Hastanemiz sağlık ocağına dönüştürüldü. Benim Berna Öztürk ile kişisel bir sorunum olamaz. Öztürk, diş taramasında belediyenin içinde olduğu projede bile kaymakamı arayıp, ‘Belediye başkanını davet edersek sıkıntı yaşanır mı?’ diye sorabiliyor. Atanan bu kişiler benim gibi seçilmiş kişilere değişiliyor. Bu insanlarla ilgili bize fikir bile sorulmuyor. Teşkilatlara da sorulmuyor.“

“ŞAHİN TİN İSTİFA DİLEKÇESİ ALDI”
“2015 yılının Eylül ayında dönemin İl Başkanı Şahin Tin, beni yanına çağırdı ve istifa dilekçesi istedi. Ben de dilekçeyi imzalayıp verdim. O dilekçeyi işleme koymadılar. Ben yine de partime küsmemiştim. Şimdi ben istifa ediyorum. Bayramdan sonra genel merkeze gidip, istifa dilekçemi elimle vereceğim. Belediye başkanlığı görevine bağımsız devam edeceğim. FETÖ ile mücadele ettiğim için beni yalnızlaştırıp ötekileştirenler, Reis’i sırtından vuranlardır. Evet, Denizli teşkilatı ve Denizli’nin amiri Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı sırtından vuruyor.”

Yorumlar

Acil Kombi Servisi, Acil Klima Servisi | 444 3 707   -  Bağlantı 24 Haziran 2017, 16:32

Dedikleri doğru ise güzelim denizli mize, çok büyük kumpas kurulmuş. çok vahim bir süreç.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı