REKLAMI GEÇ

AK Partili Belediye Başkanı serbest

AK Partili Belediye Başkanı serbest

Kale’nin AK Partili Belediye Başkanı Erkan Hayla, hakkındaki farklı iddialar nedeniyle gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığında yaklaşık iki saat ifade veren Hayla, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 18:23

Kale ilçesi bugün Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın gözaltına alınmasıyla çalkalandı. Hayla’nın hakkındaki suçlamalar nedeniyle öğleden sonra polis tarafından gözaltına alındığı, daha sonra da ifadesi alınmak üzere Kale Adliyesi’ne götürüldü.

İTFAİYE ERİ CİNAYETİ DOSYASI YENİDEN AÇILDI
Cumhuriyet Savcılığında yaklaşık iki saat ifade veren Kale Belediye Başkanı Erdkan Hayla hakkındaki en önemli iddia Kale’de bir süre önce işlenen cinayetle ilişkin suçlama. İddiaya göre, Kale Belediyesi’nde görevli N.Z., ilişkisi olduğu öne sürülen itfaiye eri Mehmet Ali Talay’ı silahlı vurduğu iddiasıyla yakalanmış, daha sonra da cezaevine gönderilmişti. 

ANONS-3

BAŞKAN SERBEST
Ancak bu cinayetle ilgili yeni gelişmeler üzerine bugün gözaltına alınan Hayta’ya olayla ilgili sorular yöneltildiği, ardından da tedbir amaçlı olarak tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildiği, mahkemenin de savcının talebine reddettiği öğrenildi.

ANONS-1

BOŞ EVRAKA İMZA SUÇLAMASI
Hayla hakkındaki bir başka suçlamanın Kale Belediyesi’nde çalışan işçilerden boş kağıda imza alması. Boş evraka aldığı imzalarla çalışanların görev yerini değiştirdiği, bu nedenle de Denizli Valiliği’nin hakkında soruşturma yürüttüğü ifade edildi.

ANONS-1

 

Yorumlar

Emekçi   -  Bağlantı 28 Ağustos 2015, 23:59

Merkezefendi belediyesi personelinin haklarini hanging savcilar savunacak acaba merak ediyorum adamcazlar hergun korku ve baski altindalar acaba ne olacak sonumuz diye dusunmekten psikolojileri bozulmus savci ve hakimlerimiz bi el atsalar

demokrat   -  Bağlantı 28 Ağustos 2015, 22:45

katılıyorum.merkezefendi belediyesinde de personele acayip baskı varmış.maaşlar çok düşük,çalışma zamanı çok fazlaymış.başkanın baskısı da o biçim.birçok personelin çıkış saati 19-20.00…c.tesi-pazar bile çalışıyorlar çoğu zaman.müfettişler göreve

doping   -  Bağlantı 28 Ağustos 2015, 21:51

Merkezefendi belediyesindeki personel zulumlere ne zaman el atıcak bu savcilar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı