REKLAMI GEÇ

Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Türkiye birincisi

Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesi Türkiye birincisi

Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, web sayfasını en etkin kullanan okullar sıralamasında Türkiye birincisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2018 Çarşamba, 12:55

Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim yılı başında başlattığı “Okul Web Siteleri Etkin Kullanım Performansı”na göre, Kale Ethem Özsoy Çok Programlı Anadolu Lisesi, Türkiye’de 53 bin 834 okul/kurum arasında birinci oldu.

Kale Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, yaptığı açıklamada, ilçelerinin eğitimde başarısıyla adından söz ettirdiğini belirterek, bu başarıda herkesin payı olduğunu söyledi.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerin gayretli çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu dile getiren Tıkım, “İnşallah ilçemizde eğitim çıtasını yükselmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bize vermiş olduğu destek ve katkılara teşekkür ediyoruz. Önemli olan bu başarıyı devam ettirmek. Bunun için daha çok çalışmalıyız” dedi.

Okul Müdürü Mustafa Kösece de, okul web sitesi komisyonu kurarak siteyi etkinleştirdiklerini ifade ederek, “Önümüze önce ilçe birinciliği, il birinciliği hedefleri koyduk ve kısa sürede birinciliği kazandık. Günlük haber ve duyurular ile ekibimiz ve öğrencilerimiz canla başla uğraştık.

Ziyaretçilerimiz sayesinde, web site ekibimiz ve öğrencilerimizin emekleri ile Türkiye birinciliğini gururla almış bulunmaktayız. Hedefimiz bu başarıyı değerli ziyaretçilerimizle haziran sonuna kadar sürdürmek” diye konuştu.

Yorumlar

Fatih Babur   -  Bağlantı 14 Şubat 2018, 14:29

http://ethemozsoycpal.meb.k12.tr
Web sitemizi ziyaretleriniz bizi hep zirvede tutacak.

Vatandaş   -  Bağlantı 14 Şubat 2018, 13:37

Harika bir başarı öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı