REKLAMI GEÇ

Kale Meydanı yenileniyor

Kale Meydanı yenileniyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale’de meydan düzenlemesi çalışması başlattı. Düzenleme çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale’ye de beklenen hizmetleri götürmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 12:48

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesindeki incelemelerinde kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak sözünü verdiklerini, plan ve projelerini de buna göre yaptıklarını vurguladı. Kale ilçe merkezinde birçok hizmete imza attıklarını ifade eden Zolan, “Ama en önemlisi Kalemizin girişi. İlçenin girişi gerçekten Kalemize hiç yakışmıyordu. Onun için öncelikle bu meydanla birlikte söz konusu bölgenin altyapılarını bitirdik. Yağmur sularıyla kanalizasyonuyla burada bir temel atma töreni yapmıştık. Çok yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Sonrasında altyapı yapım işlerini tamamladık ve üstyapıya geçtik” dedi.

Kale’nin girişinden itibaren olan güzergahı belirli bir noktaya kadar üstyapı, kaldırım ve sıcak asfaltla beraber tamamladıklarını dile getiren Zolan, “Daha sonra Kalemizin merkezindeki meydana girdik. Burada tüm asfaltımızı kürüdük. Meydanın büyük bir kısmını tamamladık, çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgeyi baştan aşağıya kaldırımları da yenileyerek Kalemizin merkezini çiçek gibi yapacağız. Denizlimizin merkezinde nasıl sıcak asfalt varsa Kalemizin merkezinde de olacak. İnşallah burada hizmet destanlarımızı yazmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı