REKLAMI GEÇ

Kale MYO hizmete açılmayı bekliyor

Kale MYO hizmete açılmayı bekliyor

PAÜ Rektörü Hüseyin Bağ, Kale MYO’da incelemelerde bulundu, “Verilen eğitim-öğretim kalitesinin yanında öğrencilerimize sunulan teknik ve teknolojik imkânlar da oldukça önem taşımaktadır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2018 Perşembe, 14:08

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte Kale MYO akademisyenleri ve idari yöneticileri, inşası devam eden yeni Kale Meslek Yüksekokulu binasını gezerek teknik incelemelerde bulundu.

İnşaatın yapımını üstlenen firma yetkilileri ile görüşen heyet, binanın teknik özellikleri ve fiziki imkânları konularında bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Bağ şunları kaydetti: “Meslek yüksekokulları ülkemizin tarım, sanayi, turizm gibi alanlarda ara eleman açığını tamamlayan ve ülke ekonomisinin gelişmesine katkı sunan bireyler yetiştirdiğinden dolayı büyük önem arz etmektedir. Pamukkale Üniversitesi yönetimi olarak bizler de ilçelerimizde faaliyet gösteren meslek yüksekokullarımızda öğrenci yetiştirmeyi bu açıdan önemsiyoruz. Elbette verilen eğitim-öğretim kalitesinin yanında öğrencilerimize sunulan teknik ve teknolojik imkânlar da oldukça önem taşımaktadır. Bu noktada, Kale ilçemizde bulunan meslek yüksekokulumuz için yeni bir binada eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmesi konusunda gereken çalışmaları yakından takip etmekteyiz”

7261 m2 kapalı alanda 3 katlı olarak inşa edilen yeni binada; 22 derslik, 1 adet çalışma odası, 2 laboratuvar, 300 kişi kapasiteli 1 adet konferans salonu, 250 kişi kapasiteli 1 adet yemekhane, 1 adet kütüphane, 1 adet kantin yer alacak. İnşası devam eden yeni binanın 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda hizmete açılması planlanıyor.

Kale MYO yeni bina ziyaretinin ardından Rektör Bağ, Kale Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, PAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet Ali Sarı ile birlikte Kale Kaymakamı Murat Güneş’i ziyaret ederek Kale ziyaretini noktaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı