REKLAMI GEÇ

Kaledavaz Vakfı, Kale için toplandı

Kaledavaz Vakfı, Kale için toplandı

Kaledavaz Vakfı kurucular kurulu üyeleri yeni dönem çalışmaları için bir araya geldi. Kale’de uygulanacak projeler masaya yatırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2018 Pazar, 18:00

Kaledavaz Vakfı’nın yeni yönetim kurulu üyeleri Kurucular Kurulu ile birlikte Doğa Termal Otel’de bir araya geldi. Yapılan istişare toplantısında Kale’de yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla da hazır bulundu.

Kaledavaz Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, Kale’nin Denizli’de önemli bir misyona sahip olduğunu belirterek, kent merkezindeki ticari yaşamda çok fazla kaleli bulunduğunu kaydetti. Denizli’de yaşayan Kaleli işadamları ile ilçe halkını buluşturmak istediklerini kaydeden Vakıf Başkanı Sarıtaş, “Sosyal dayanışmayı sağlamak, Kale’nin sosyal ve kültürel olarak kalkınmasına katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

İlerleyen günlerde Kale’de organizasyonlar düzenleyeceklerini belirten Kaledavaz Vakfı Başkanı Hakan Sarıtaş, tüm Kalelileri vakıf faaliyetlerine katkıda bulunmaya davet etti.

Kurucular kurulu üyeleri ile birlikte Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla da bundan sonraki süreçte vakıf faaliyetlerinin destekçisi olacaklarını belirterek, üstelerine düşen görevleri yapacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı