REKLAMI GEÇ

Kale’de “sahte plaka” bilmecesi

Kale’de “sahte plaka” bilmecesi

AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın, Honaz’da yaşayan Mehmet Kaplan üzerine kayıtlı 20 AKP 20 numaralı plakayı otomobiline takması tartışma yarattı. Hayla, “Otomobili yeni aldık, küçük oğlum tabelacıya hazırlattığı plakayı takarak sosyal medyada fotoğraflarını paylaşmış” açıklamasında bulundu. Plakanın üzerine tescilli olduğu Mehmet Kaplan’ın arabayı kullanan babası Yaşar Kaplan’ın, “Bir süre önce beni Kale’den bir polis arayıp aracın satılık olup olmadığını sordu” açıklaması ise kafa karıştırdı. Sahte plaka takılan otomobilin Hayla’nın kendisine ait olmadığı, belediyeye makam aracı olarak alındığı da bir başka iddia…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2015 Cumartesi, 16:49

Sosyal paylaşım sitelerinde belediye başkanlarına ait makam otomobillerine özgü zemin ve renkte bir otomobil üzerindeki 20 AKP 20 plakalı otomobil fotoğrafı, birçok iddia ve tartışmayı beraberinde getirdi.

İddiaya göre AK Partili Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, belediyeye makam otomobili olarak alınan bu araca sahte plaka taktı. Plakanın Honaz’da yaşayan Mehmet Kaplan üzerine tescilli olduğunun ortaya çıkması üzerine Başkan Hayla, polis tarafından ikaz edilerek, sahte plaka söktürüldü.

“KÜÇÜK OĞLUM TAKTI!”
ic-kale-belediye-baskani-erkan-haylaKale Belediye Başkanı Erkan Hayla ise iddiaları yalanlayarak, aracın makam otomobili olmadığını, kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Denizlihaber.com’un iddialarla ilgili sorularını yanıtlayan Hayla, “Arabayı yeni almıştık. Henüz faturası da yok zaten. Benim küçük oğlum, böyle bir plaka hazırlatıp otomobile taktı, fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı” dedi.

“BENİ KALE’DEN BİR POLİS ARADI”
Hayla’nın açıklamalarının aksine plakanın üzerine tescilli olduğu Mehmet Kaplan’ın aracı kullanan babası Yusuf Kaplan, “Beni bir süre önce Kale’den bir polis aradı ve aracımın satılık olup olmadığını sordu. Daha sonra arayan soran olmadı” dedi. 20 AKP 20 plaka numaralı aracını satmayı düşündüğünü belirten Kaplan, plakasının Kale Belediye Başkanı tarafından kullanıldığından haberi olmadığını söyledi.

Yorumlar

kale   -  Bağlantı 13 Ocak 2015, 10:28

her gün adı başka olaylarla anılıyor başkanın.bi daha seçime artık ak parti değil gök partiden de olsa seçileceğini sanmıyorum.

erkek   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 11:17

Bir de erkek gibi yaptıklarının arkasında durabilseler. Yakalandıklarında üç maymunu ounuyorlar.

irfan   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 11:11

Küçük oglu dedigi gidip plakayı mahalledeki bakkalda yaptırmıştır.bu araca 20 akp yazılı yüzlerce plaka alınır önemli olan bu sahtecilik cezalandırılmalıdır hemde akp tarfından…

kemal   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 10:49

Sen seçilmiş başkansın partili kimliğini bir kenara bırakman lazım aldığın plakaya bak..Hani eskiden kalenin paraları savruluyordu son model arabaya ne gerek vardı başkan???

DERYA   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 09:46

aynı plaka hem resmi hem sivil nasıl oluyor cezası yok mu

basicman   -  Bağlantı 10 Ocak 2015, 17:41

yani ne denir buna bilmemki…ilk zamanlarda eşekle seyahat eden başkan şimdi neyin peşinde…bu akp liler enteresan olmaya başladı…

Volkan   -  Bağlantı 10 Ocak 2015, 17:16

Gösterişe ne kadar meraklıymışsınız be.Plaka öyle olmasa ne olacak?Arabanın bir yeri eksik mi kalacak?Rezil rüsva olmuşsunuz vesselam.Küçük oğlu taktırmış plakayı.Yersen tabi…

mutlu   -  Bağlantı 10 Ocak 2015, 16:58

İşleri güçleri gösteriş yalan dolan
Allah büyük elbet sona erecek bu devran.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı