REKLAMI GEÇ

Kale’nin sorunları masaya yatırıldı

Kale’nin sorunları masaya yatırıldı

Vali Hasan Karahan, Kale’de bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlçede düzenlenen toplantıda Mahalle Muhtarları ile bir araya gelen Vali Karahan, sorunların çözümü için ilgili kamu kurum müdürlerine talimat verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2017 Perşembe, 09:39

İlk olarak Kale Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Karahan, burada Kaymakam Murat Güneş, Belediye Başkan Vekili İsmail Omrak ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılandı. Vali Karahan, Kaymakam Güneş’ten ilçenin genel durumu ve ilçedeki kamu yatırımları hakkında brifing aldı.

Vali Karahan, kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda ilgili kurum yetkilileri, kurumlarının Kale ilçesindeki yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri ilettiler. Vali Hasan Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Daire Müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Kale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kale İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Karahan, burada görevli emniyet güçlerimize çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı