REKLAMI GEÇ

Resepsiyon iptal, konsere devam

Resepsiyon iptal, konsere devam

Artan terör olayları ve birbiri ardına gelen şehitler nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilecek resepsiyonun iptal edilmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. İptal ile ilgili tartışmalar sürerken AK Partili Kale Belediyesi’nden yeni bir tartışmanın fitillerini ateşleyecek program duyurusu geldi. Şehitler nedeniyle resepsiyonun iptal edildiği gün konserli toplu açılış programı düzenlenmesi “Hani yas vardı” tepkilerine neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2016 Perşembe, 13:07

Resmi bayramlar ile ilgili iptallere bir yenisi daha eklendi. TBMM Başkanı İsmail Kahraman, artan terör olayları ve birbiri ardına gelen şehitler nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

İptal kararıyla birlikte tartışmalar da alevlendi. Bazı kesimler, AK Parti iktidarını her fırsatta resmi bayramların kutlama yönetmeliklerini değiştirerek, özel günleri sıradan hale getirmeye çalışmakla suçlarken, özellikle sosyal medyada bu karara tepkiler çığ gibi büyüyor.

KALE BELEDİYESİ’NDEN AÇILIŞ
23 Nisan resepsiyonunun iptal edilmesi nedeniyle başlayan tartışmalar sürerken, AK Partili Kale Belediyesi’nden çok tartışılacak bir program duyurusu yapıldı. Kale Belediyesi, yas nedeniyle resepsiyonun iptal edildiği 23 Nisan günü toplu açılış yapmaya hazırlanıyor. Üstelik, açılış programında bir de konser yer alıyor.

HANİ YAS VARDI?
Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, konserli açılış duyurusunu sosyal medya hesabından da paylaşarak vatandaşları davet etmesi tepkileri de beraberinde getirdi. Sosyal medya kullanıcıları iptal edilen resepsiyonu da hatırlatarak “Hani yas vardı?” diye sordu. Bazı kesimler ise Başkan Hayla’nın konserli açılış için bu günü seçmesini alınan iptal kararına tepki amaçlı olup olmadığını da sorguladı.

anons-kale

ARABESK DE VAR, OYUN HAVASI DA
Kale Belediyesi’nin toplu açılış töreni saat 23 Nisan Cumartesi günü saat 11.30’da gerçekleştirilecek. Konser ise saat 20.30’da başlayacak. İptal edilen resepsiyonun yapılacağı saatlerde planlanan konserde sahne alacak olan Ramazan Çelik’in repertuarında arabesk de bulunuyor, oyun havaları da.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı