REKLAMI GEÇ

Yarımca’dan miting gibi toplantı

Yarımca’dan miting gibi toplantı

Kale Belediye Başkanı Yarımca’nın Uluçam’daki seçim çalışmasında mahalle sakinleri salona sığmadı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 13:51

Renkli kişiliği ile dikkat çeken Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yeni dönemde de görev almak için seçim çalışmalarını analıksız sürdürüyor. Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle 4 gün hastanede yatan Milliyetçi Hareket Partili Yarımca, hastane çıkışında aksayan programına yetişmek için hızını da artırdı.

Önce Gölbaşı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Yarımca burada talepleri dinledi, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Doğan ve Şarallar Mahalesi’nde hemşerileri ile bir araya gelen MHP’li adayın Uluçam Mahallesi’ndeki toplantısında kalabalık salonlara sığmadı.

Yaklaşık 300 kişinin tıka basa doldurduğu salona akın eden Kaleliler, Yarımca’yı dinlemek için birbirleri ile yarıştı. Dışarıda kalan dinleyicileri için salonun dışında sinevizyon kurduran MHP Küle Belediye Başkan adayı Yarımca herkese ulaşmayı başardı.

anons

Yerel yönetimler yasasında yapılan değişikliğe işaret eden Yarımca, hizmet alanlarının büyük ölçüde arttığını fakat buna karşılık bütçelerinin aynı oranda artmadığını hatırlatarak, “Yeni dönemde yeni projelerimizle birlikte ilçemizi daha da ön plana çıkaracağız. Biz bu güne kadar elimizden geldiğince herkese hizmet götürmeye çalıştık. Öyle ki hizmet alanımızın dışında pek çok yere bu güne kadar hizmet götürdük. Her zaman hemşerilerimize sahip çıktık. Kale halkı da bize sahip çıktı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı