REKLAMI GEÇ

1 Temmuz’dan itibaren bilet yok

1 Temmuz’dan itibaren bilet yok

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, Denizli Otogarı’nda vatandaşların bilet telaşı başladı. Bayram öncesi bilet sıkıntısı yaşamak istemeyen vatandaşlar, 1-5 Temmuz tarihleri arası bilet bulmamaktan yakınırken, otobüs firmaları ek seferler koymaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2016 Pazar, 13:02

Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle otobüs terminallerinde de yoğunluk arttı. Bayram tatilini memleketlerinde veya sahil kentlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar bilet bulmakta sıkıntı yaşıyor. Otobüs firmalarının yetkilileri, 1 Temmuz Cuma günü yoğunluğun başladığını ve 4 Temmuz gününe kadar devam ettiğini söyledi. Bu tarihlerde biletlerin şimdiden tükendiğini belirten firma temsilcileri, ek sefer hazırlıklarının başladığını açıkladı.

Hem geliş hem de gidişlerde yaşanan yoğunluğun bayram sonrası da devam edeceğini belirten firma temsilcileri, vatandaşlara bilet alırken gidiş-dönüş tercih etmeleri konusunda uyardı.

DEMİRYOLLARINDA DA AYNI YOĞUNLUK
Bayram tatilini Denizli dışında geçirmek isteyen ve seyahat için demiryolunu tercih edenlere de kötü haber. Özellikle bayramdan iki gün önce yolcu sayısında yüzde yüze varan artışların yaşandığını belirten TCDD Denizli Gar İstasyonu yetkilileri, o tarihlerde vagon sayısını artırdıklarını açıkladı. Önceden bilet alma veya ayırtma gibi sistemlerinin olmadığını da hatırlatan yetkililer, “Ramazan Bayramı’ndan iki gün önce yolculuk yapmak isteyen vatandaşlar, gara daha erken gelsinler. Aksi takdirde bilet bulamayabilirler” uyarısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu