REKLAMI GEÇ

23 NİSAN’DA UMUT DOLU MESAJLAR

23 NİSAN’DA UMUT DOLU MESAJLAR

Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de kutlanıyor. Denizli protokolü, bu önemli gün için mesajlar yayınladı ve ulusal egemenliğin önemine değindi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 08:30

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmesinin ardından, cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu önemli günü, Türkiye’nin geleceği olan çocuklara armağan etmişti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, nedeniyle Denizli protokolü kutlama mesajları yayınladı.

İşte 23 Nisan mesajları:

HASAN KARAHAN (Denizli Valisi)
Bugün ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümünü ve bir milletin istiklalini ve çocuk masumiyetini bir araya getiren Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir heyecanla kutluyoruz. Bugünü bayram olarak kutlayan çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sevgili çocuklar; TBMM’nin açıldığı bu özel günün aynı zamanda Atatürk tarafından sizlere bayram olarak armağan edilmesi çok büyük anlam taşımaktadır. Bu size duyulan güvenin en somut ifadesi olduğu gibi, varlığınızın bizler için ne kadar önemli olduğunun da göstergesidir. Sizler barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileri, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Milli iradenin teminatı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 98. kuruluş yıldönümünde, Milletimizin ve tüm dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, bütün dünya çocuklarının; savaşın, çatışmaların, kavgaların olmadığı, çok daha güzel, huzurlu ve neşeli bir dünyada yaşamaları temennisi ile sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinizden öpüyorum.

ŞAHİN TİN (AK Parti Denizli Milletvekili)
Bugün milletimizin onur ve gurur günüdür. Medeniyetimizin bizlere emaneti olan bu tarihi mirası son nefesimize dek koruyacak ve gelecek nesillerimize emanet olarak teslim edeceğiz. Bizim gelecek idealimizin yılmaz savunucuları ve bekçileri, milli şuurla yetişen, devletimizin bekasına sevdalı ve milletimizin özgürlüğü ile ülkemizin bağımsızlığını savunan Türk bayrağı gibi asil gençlerimizdir. Millet olarak bir ve beraber ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde kardeşçe yaşamaya ve güçlü Türkiye’yi inşa etmeye hep birlikte devam edeceğiz. İstiklal Savaşı’mıza millî mücadele vasfı kazandıran, onu millî irade temeline dayandıran Türkiye Büyük Millet Meclisinin kurucularını, istiklal mücadelemizi yürüten Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Gazi Meclisimizin bütün mebuslarını ve canlarını bu vatan için feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.

OSMAN ZOLAN (Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı)
Çocuklarımıza sunduğumuz her türlü imkanın, geleceğimize yapılan birer yatırım olduğundan bilinçle hareket ederek, onların yarını kucaklayabilmeleri adına üzerimize düşen her türlü vazifeyi gerçekleştirme sorumluluğumuz vardır. İnşallah çocuklarımızda kendilerine sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirip, şanlı tarihimizden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır. Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin geleceği, yarınımızın umudusunuz. Bizler atalarımızdan aldığımız emaneti, sizlere en iyi şekilde teslim etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnanıyorum ki, gelecek nesiller bizden daha başarılı, daha özgüvenli ve çok daha mutlu olacaktır. Bu vesileyle başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutsal vatan uğruna kanını akıtan, şehit düşen tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.

YUSUF GARİP (MHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili)
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirmiş ve bu önemli günü millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan yarının büyükleri çocuklara armağan etmiştir. Bizlerinde en büyük hedeflerimizden birisi, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, yetenekli ve vatanımızın ve milletimizin karışılacağı en kötü durumlarda bile çözüm üretebilecek gençler olarak yetiştirilmeleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Milli iradenin kalbinin attığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

GÜLAY ÖZCAN (MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi)
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve bugünün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak çocuklara armağan edilişinin 98. yılını kutluyoruz. Bizlere düşen görev ise çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için çaba harcamak olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ün bütün dünya çocuklarına hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendirmekte, dünya barışına Türkiye merkezli bir destek sunmaktadır. Bu vesile ile Ülkemize bağımsızlığı, milli egemenliği getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Aziz milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.

TURHAN VELİ AKYOL (Tavas Belediye Başkanı)
Milletimizin umut çiçeği olan çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu yaşaması, çağın gereklerinden ziyadesiyle istifade etmesi, donanımlı ve yetenekli bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak gayesi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

MAHMUT OĞUZ (Denizli İl Milli Eğitim Müdürü)
Sevgili çocuklar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk; “Milletin bağrından temiz bir kuşak yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım ve gözüm arkamda kalmayacak” diyerek bu bayramı sizlere hediye etmiştir. Sizlere düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan inancımız tamdır. Sizler Ülkemizin en değerli varlığı, geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimiz ve umudumuzsunuz. Biliniz ki her şey sizin ve ülkemizin mutlu geleceği içindir.Sizi seviyor, size güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bayramınızı yürekten kutlar, hepinizi sevgiyle kucaklar, gözlerinizden öper, başarılarınızın devamını dilerim.

MÜJDAT İLHAN (Denizli Baro Başkanı)
Dileğimiz, tüm çocuklarımızın 23 Nisan günü renkli bir ilkbahar sabahına uyanması; bayramın neşe ve coşkusunun tadını çıkarmasıdır. Ancak bazıları, bu mutlu günden haberi dahi olmadan; dünyanın dört bir yanında ağır endüstrilerde çalışmak, küçücük yaşta gelin olmak veya satılmak; savaşla, açlıkla, istismarla ömürlerinin geri kalanında taşıyamayacakları ahlaksız yükler altında kalmak, terör kamplarında beyinleri yıkanarak canlı kalkan-bomba olmak ve medya kartellerinin dünyayı aldatan manipülasyonlarında figüran olarak kullanılmak zorunda bırakılmaktadır. İşte bunlar gibi çocuklarla ilgili her vahim olayda korkunç bir utanç yaşıyoruz. İstemedikleri ve hak etmedikleri hayatlara zorlanan her çocuk için içimizde bitmek tükenmek bilmeyen bir öfke hissediyoruz. Keşke hesapsız kitapsız çocuklarımızın kalplerindeki gibi temiz bir dünya yaratmak mümkün olsa da, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına ‘bayram’ olarak hediye ettiği bu günde tüm çocuklarımızın yaralarına merhem olabilsek. 23 Nisan’ın hem çocuklarımız hem de ülkemiz için güzelliklerin ve aydınlık bir geleceğin habercisi olmasını diliyoruz.

NECİP FİLİZ (AK Parti Denizli İl Başkanı)
Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. Yıl dönümünü ve Milli Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihini değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. Çocuklarımız insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Burada çocuklarımıza düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini güzel bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan, başarılı, demokrasiye ve insan haklarına saygılı bireyler olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk olmak üzere, bütün kahramanlarımız, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve bütün hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

CAFER BİRTÜRK (MHP Denizli İl Başkanı)
23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk Milletinin egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 98inci yılını coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ve güveni ifade etmektedir. Bu anlamda bugünün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımızı tarihini bilen, ufku açık, demokrasiyi özümsemiş, fikri ve vidanı hür nesiller olarak yetiştirmek temel görev ve sorumluluklarımızdan en önemlisidir. Bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyoruz.

ADEM SÜPÇİN (İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı)
Cumhuriyetimizin banisi “Gazi Mustafa Kemal Atatürk” 23 Nisan TBMM’nin kuruluş yıldönümünün bayram olarak kutlanmasını, bayramın da Çocuk Bayramı olarak kutlanmasını istemiştir. Atamız, Cumhuriyeti gençlere emanet ettiği gibi; Ulusal Egemenliğimizin teminatı olarak da çocukları görmüştür. Bu vesileyle henüz 8 aylık olan çocuğum İlkyaz’ın ve tüm çocuklarımızın bayramını kutlar milletimizin milli iradesinin mecliste temsil edileceği günlere inanarak Milli Egemenlik Bayramını kutlarım.

YURDAHAN ÖZHAN (MHP Merkezefendi İlçe Başkanı)
23 Nisan 1920’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Meclisimizin 98. senesini hala aynı coşku ve heyecanla kutluyoruz. Ulusal Egemenliğimizin göstergesi olan Meclisimizin kuruluş yılını bu ülkenin mirasçısı ve geleceği olan çocuklarımıza armağan edilmesi son derece önemlidir. Asra yaklaşan Gazi Meclisimizin 98. senesini de kutluyorum. Meclisimizde ülkemiz, milletimiz ve bölge insanı için daha nice kararlar alınmasını temenni ediyor ve bu özel günü çocuklara armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.

UĞUR ERDOĞAN (Denizli Ticaret Odası Başkanı)
Çocuklarımız yarınlarımızdır; geleceğimizdir… Onların iyi yetişmeleri ile vatanını ve milletini seven bireyler olmasını sağlamak, biz yetişkinlerin görevi. Milletimizin teminatı olan çocuklarımıza düşen en büyük görev ise, çalışkan ve başarılı olmak. Çünkü, Atatürk’ün de dediği gibi, hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak! Ve yine O’nun şu vecizini de unutmamalılar; vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır! Biz büyüklerin bir başka vazifesi ise, onlara yol göstererek iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırabilmelerine rehber olmak, dürüst insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır. Ülkemizin en değerli varlığı, yaşama sevinci ve umudumuz olan çocuklarımız başta olmak üzere, halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile milletimizin egemenliğinin nişanesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını kutluyor; ebedi bağımsız ve var olmalarını diliyorum.

MÜJDAT KEÇECİ (Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı)
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm dünya çocuklarının kardeşçe kutladığı, barış içinde yaşanabilecek bir dünyanın tohumlarının atıldığı ilk ve tek çocuk bayramıdır diyen Başkan Keçeci, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Yarının geleceği çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve her şeyimizdir. Çocuklarımıza daha güzel ve daha yaşanabilir bir dünya bırakmak ortak sorumluluğumuzdur. Çünkü yavrularımız insanlığın ortak umudu, geleceğimizin en önemli hazinesidir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm milletimizin ve bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi olan dünyadaki tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar; çocuklarımızla mutlu yarınlara birlikte yürümeyi temenni ederim.

NAMIK KEMAL AYDOĞAN (Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı)
Bugün ulusal egemenliğimizin, demokrasi ve bağımsızlık mücadelemizin 98. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetin eğitim çalışanları olarak biz her türlü tehlikenin farkındayız. Atatürk’ün tarihimizdeki bu önemli dönüm noktasını bayram olarak armağan ettiği çocukları da bu konuda uyanık tutmak asli görevlerimizden biridir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygular ve düşüncelerle aydınlık geleceğimizin güneşi ve güvencesi çocuklarımız başta olmak üzere, tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Barış ve kardeşlik içinde yaşanacak bir gelecek diliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu