REKLAMI GEÇ

4 ilçeye katı atık istasyonu ile bertaraf tesisi kurulacak

4 ilçeye katı atık istasyonu ile bertaraf tesisi kurulacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eylem planı kapsamında 3 ilçede katı atık aktarma istasyonu ile 1 ilçede katı atık bertaraf tesisi kuracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2016 Çarşamba, 15:17

Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eylem planı içerisinde yer alan 121 proje kapsamında Acıpayam, Buldan ve Sarayköy ilçelerinde katı atık aktarma istasyonu, Tavas’ta ise katı atık bertaraf tesisi kuracak.

Acıpayam’daki istasyonda Acıpayam ve Serinhisar, Buldan’daki istasyonda Buldan ve Güney, Buldan’daki istasyonda buldan ve Güney’in katı atıkları toplanıp, daha sonra düzenli depolama sahalarında bertaraf edilecek.

TAVAS’A BERTARAF TESİSİ
Çevreyle ilgili yatırımlar kapsamında Tavas’a da katı atık bertaraf tesisi inşa edecek. Bu tesiste Tavas, Kale ve Beyağaç ile birlikte, Acıpayam aktarma istasyonunda toplanan katı atıkların bertarafı sağlanacak.

BİR YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çevre duyarlılığı noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını, bundan sonra da aynı duyarlılıkla çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Zolan, “Merkezde ne varsa ilçelerimizde de aynı hizmetlerimiz olacak’ demiştik. Bu ilkeyle tüm Denizli’yi hizmetle buluşturuyoruz. Tavas’ta inşa edeceğimiz katı atık bertaraf tesisi birçok büyükşehir de bile yok. Bu tesislerimizle Tavas, Kale, Beyağaç, Acıpayam ve Serinhisar’ın atıkları bertaraf edilecek. İnşallah bu projelerimizi 1 yıl içinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Tüm ilçelerimiz inşallah aynı standarda kavuşuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu