REKLAMI GEÇ

50 milyonluk oybirliği

50 milyonluk oybirliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmetleri hızlandırmak için 50 milyon lira daha borç alıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a yurtiçi bankalarından kredi borçlanması için yetki verildi. Zolan, “Borç için değil, hizmet için kredi çekiyoruz” dedi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 18:46

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon lira kredi kullanmak için meclis kararı aldı. Büyükşehir Meclisi’nin eylül ayı gündeminde görüşülen madde Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan oy birliğiyle geçerek meclis gündemine girdi. CHP’li üye Bekir Çapar’ın 30 Mart’tan bu yana 38 milyon lira kredi kullanıldığını, 50 milyon lira daha çekilmesiyle borcun 88 milyon liraya çıkacağını söyledi ve “Bu para ne için kullanılacak?” diye sordu.

YATIRIMDA KULLANACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Personelimizin maaşlarında bir sıkıntı yok, saati saatine maaşlar yatıyor. SGK gibi resmi kurumlara da borcumuz yok. Belediyeyi borçsuz bir şekilde götürüyoruz. Şimdi çekeceğimiz kredi hizmetleri hızlandırmak içindir. Bağbaşı teleferik projemiz, Bozdağ Kayak Merkezi projemiz hızla devam ediyor. Tek tek saymayayım ama yatırımlarımızda kullanmak için kredi kullanıyoruz” dedi.

OY BİRLİĞİ İLE ALINDI
Zolan, borçlanabilmenin de önemli olduğunu söyledi, “Yasal olarak hakkımız olan borçlanmayı kullanıyoruz. Belediyemiz yatırımları için borçlanabilecek ve bu borçları da ödeyecek güçtedir” diye konuştu. Zolan’ın oylamaya sunduğu gündem maddesi, meclisin alt komisyonu Plan ve Bütçe Komisyonu’nda olduğu gibi Büyükşehir Meclisi’nden de oybirliği ile geçti.

Yorumlar

musa gld   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 11:35

borç yiyen kesesinden yermiş su paralarına accık daha ilave ederiz kullanmadığımız suların atık parası,kdv,ötv,abuduk gubuduk der milletin sırtına yükler öderiz nasıl olsa uyuyan bir millet var.

Dıştan Gözlem   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 09:57

Ali bey iyi diyorsunuz hoş diyorsunuzda Pamukkalenn gelirleri bizdeyken nereye gitti? Daha bunun soruşturması devam ederken pamukkaleyi geri istemek abes kaçar. Yönetm kukla müdür mustafa bey ile iyi yönetim yapamadı.Bu kadar açıkken diretmemek gerek

Ali Aktürk   -  Bağlantı 16 Eylül 2014, 07:39

Pamukkale Ören Yeri 31.Aralık.2013 gecesi özel teşebbüsün birliği olan TURSAB’a (seyahat acentalar birliği) devir edileceğine DENIZLI BÜYÜK ŞEHİRE DEVIR ESİLSEYDİ kredi talebine hiç gerek kalmazdı.geç kalınmış değil hala,uyan Denizli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu