REKLAMI GEÇ

Adalet Parkı yapımı hızla sürüyor

Adalet Parkı yapımı hızla sürüyor

Denizli Belediyesi, Yenişehir ve çevresinin yeşil alan ihtiyacını karşılayacak Adalet Parkı’nın yapımını sürdürüyor. Parkta, kay kay pistleri, golf sahaları, anfi tiyatro, koşu ve yürüyüş yollarının yanı sıra şelaleler de yer alacak.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2010 Salı, 16:14

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 5 yıl içinde yapımı için söz verdiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlkbahar mevsimiyle birlikte özellikle büyük parkların yapımı, çevre düzenleme ve vadi projelerinin inşasına başlanması da hız kazandı.

Park Bahçeler Müdürlüğü’nün kontrolünde yapım işini üstlenen Yeşilova Şirketi de Adalet Parkı’nın yapımına hız verdi. Temmuz ayı sonu gibi hizmete sunulması planlanan proje yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Çalışmalar kapsamında, 4 köprü, 1 yapay gölet, 1 süs havuzu, 1 spor eğitim merkezi, 3 oyun salonu, 3 fitnes spor köşesi, alanı çevreleyen koşu yolu, 1 anfi tiyatro, 1 basketbol sahası, 1 squash alanı, 1 kay kay pisti, 1 tenis kortu, 1 belediye halkla ilişkiler binası, 2 depo, 5 çeşme, oturma grupları, heykeller, 3 mini golf sahası, satranç sahaları, bisiklet yolları, oto parklar ve tuvaletler yer alacak.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de, Adalet Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zeybekci, parkın bölge insanın yeşil alan ihtiyacını karşılayacağını belirterek, “Türkiye’nin en güzel parklarını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk sunmaya da devam ediyoruz. Adalet Parkı 160 dönüm alanda yer alacak. Söz verdiğimiz gibi belirtilen süre içinde hizmete de sunacağız. Denizli, Adalet Parkı’nın da tamamlanmasıyla dünya kenti olma yolunda önemli bir mesafe alacak. Diğer iller ise kentimize gıptayla bakmaya devam edecek. Park, çevrede oturan vatandaşların adeta 2. adresi haline gelecek. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, 7’den 70’e herkes, parkta kendilerine hitap edecek bir şeyler bulacak. Bir tarafta sağlıklı yaşamak isteyenler spor yaparken öbür tarafta dinlenmek ve yeşillikler içinde piknik yapmak isteyenler gönüllerince vakit geçirecek” dedi.

Adalet Parkı’nın 8 milyon 300 bin liraya mal olacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu