REKLAMI GEÇ

Akköy’ü elektrik vurdu

Akköy’ü elektrik vurdu

Akköy’de devam eden altyapı çalışmaları mahalle sakinlerine büyük şok yaşattı. Kepçenin çalışması sırasında elektrik hattı zarar gördü, 10’un üzerinde evde bulunan tüm elektrikli cihazlar yandı. Jandarma ve ADM EDAŞ yetkilileri hasar tespit çalışması başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2016 Pazar, 17:15

Pamukkale’nin Akköy Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışması, vatandaşları şok eden bir kazaya yol açtı. Kazı çalışması yapan kepçenin elektrik hattına zarar vermesi, tüm mahalleyi perişan etti.

ELEKTRİKLİ CİHAZLAR YANDI
Mahalle sakinlerinden İbrahim Sağlam, ne olduğunu anlayamadan bir anda evlerindeki tüm elektrikli cihazların bozulduğunu belirterek, buna yolda kazı çalışması yapan bir kepçenin elektrik hatlarını koparmasının yol açtığını söyledi.

Elektriğe takılı buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası, klima, televizyon ve bilgisayarların arızalandığını belirten Sağlam, “Ne olduğunu anlayamadık. Bölgede altyapı çalışması vardı. Bir anda elektrikler gitti, tüm cihazlar yandı. Jandarma ve ADM EDAŞ yetkililerinden yardım istedik, onlar da gelip tespit tutanakları hazırladılar” dedi.

MAHALLELİ YARDIM BEKLİYOR
Altyapı çalışmalarından memnun olduklarını, görünmez bir kazanın büyük zarara yol açtığını belirten Sağlam, “Bölgede tespit edebildiğimiz 10’un üzerinde evde aynı şey oldu. Bu hasarların karşılanmasını istiyoruz. Yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu