REKLAMI GEÇ

Alt yapı çalışmaları 15 gün daha uzadı

Alt yapı çalışmaları 15 gün daha uzadı

Denizli Belediye Meclisi Başkanı Osman Zolan, daha önceden Haziran ayında tamamlanacağı açıklanan alt yapı çalışmalarının 15 gün daha uzadığını açıkladı. Meclisin muhalefet kanadı, çalışmaların uzamasına tepki gösterdi.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2010 Pazartesi, 17:57

Denizli Belediyesi Meclisi’nin Temmuz ayı ikinci oturumu bugün yapıldı. Saat 16.00’da başlayan oturuma, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan başkanlık yaptı. Temmuz ayı ikinci oturumunda, ilk olarak CHP Grup Başkan Vekili Müjdat İlhan, Umutkent 1. etaptaki vatandaşların kendilerine ilettikleri bir sorunu aktardı. Salı günü belediye tarafından yapılacak olan ihale ile Umutkentler içerisinde bulunan bazı arsaların satışa çıkartıldığını hatırlatan İlhan, bölgedeki vatandaşların siteleri içerisinde bulunan arsaların satışa çıkartılmasının yanlış olacağını söyledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Zolan, bu arazilerin, Umutkentler içerisinde bulunan ve satışa çıkarılan arazilerin, bölge halkına hizmet edecek sosyal tesislerin kurulması için satılığa çıkarıldığını belirtti.

MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Fevzi Yeniçeri, alt yapı çalışmalarında meclis üyelerine bilgi verilmediğini ve birçok konudan uzak olduklarını belirtirken, CHP adına konuşan Teoman Sancar da alt yapıda firmaların birbirinden haberi olmadan çalıştığını ve bunun da sıkıntı yarattığını söyledi. Üst yapı çalışmalarında bu tür sorunların olmaması için önceden meclis üyeleri ile bir bilgilendirme toplantısı yapılması gerektiğini belirten Sancar, “Belediye senaryosuz iş yapıyor” dedi.

Alt yapı çalışmaları 15 gün daha uzadı
Toplantıda, daha önceden Haziran ayında biteceği açıklanan alt yapı çalışmalarının bitmemesi ve 15 gün daha uzadığının açıklanması da muhalefetin tepkisine neden oldu. Muhalefetin eleştirisine tepki gösteren Meclis Başkanı Osman Zolan da siyaseten saldırıların kendilerini üzdüğünü ifade etti. Yapılan çalışmalarda mutlak bir hata olacağını, ancak alt yapının Denizli’nin milli sorunu olduğunu ve bunu yapacaklarını belirten Zolan, “Bu işi siyaset gözetmeksizin hepimiz üstlenmeliyiz. Bu Denizli’nin milli bir sorunu, ama siyasi anlamda tavırlar bizleri gerçekten üzüyor. Çalışmalar 4 bölgede yapılıyordu. 3 bölgede bitti, bir bölgede devam ediyor. O da 15 gün içerisinde bitecek. Sonuçta hiçbir şey yapmazsak sorunla da karşılaşmayız” dedi.

Meclis de alt yapı kurbanı oldu
Denizli Belediye Meclisi’nin, bugünkü oturumunda, su kesintisi nedeniyle sorun yaşandı. Alt yapı çalışmalarından dolayı suyu kesilen Denizli Belediyesi’nde, su ile çalışan klimalar çalışmadı. Aşırı sıcaktan dolayı zor anlar yaşayan meclis üyelerinin imdadına ise Meclis Başkanı Osman Zolan yetişti. Salonda bulunan ve su ile çalışmayan, salon tipi iki klimanın açılmasını isteyen Zolan, toplantı içerisinde zaman zaman yeterli derecede soğutmayan klimanın yanına giderek terini atmaya çalıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu