REKLAMI GEÇ

Ankara’dan Denizli’ye hemşehri desteği

Ankara’dan Denizli’ye hemşehri desteği

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi çalışanlarına değişen mali mevzuat konuları hakkında 3 gün süren bilgilendirme toplantıları düzenledi. Eğitimleri dernek üyesi Sayıştay Denetçileri Murat Turhan ve Hasan Altındal verdi. Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak, “Amacımız memleketimize hizmet etmek” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 14:05

Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi çalışanlarına yönelik eğitim seminerleri tamamlandı. Merkezefendi Belediyesi’nde basın toplantısı düzenleyen Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Oymak, dernek olarak memlekete hizmet etmeye çalıştıklarını, her iki belediye de yeni kurulduğu için böyle bir eğitim çalışmasının faydalı olacağını düşündüklerini ifade etti.

Değişen mali mevzuat konularında eğitim seminerleri veren dernek üyesi Sayıştay Denetçileri Murat Turhan ve Hasan Altındal’ın da katıldığı basın toplantısında Başkan Oymak, bundan sonra da farklı projelerle Denizli’nin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi. Oymak, “Denizlim Derneği’ni 2009 yılında kurduk. Amacımız hem hemşerilerimizi bir araya getirmek hem de Denizli ile Ankara arasında köprü olabilmek. Bürokrasi, siyaset, eğitim gibi konularda memleketimizle Ankara arasında köprü olalım ve elimizden gelen desteği verelim düşüncesiyle yola çıktık. Yönetimdeki arkadaşlarımızın her biri kendi alanında yetkin olan kişiler. Bundan sonrada daha güzel çalışmalarla hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, Ankara Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin çok iyi organize olmuş bir sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, “Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi olarak bayram sonrası 3 gün devam eden eğitim ve istişare toplantılarımız oldu. Bu toplantıların bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacağını düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu