REKLAMI GEÇ

Arslan: “Köylü CHP’ye oy verecek”

Arslan: “Köylü CHP’ye oy verecek”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, köy ve kasaba turlarına devam etti. Arslan, “12 senedir günden güne köylü fakirleştiyse borcu arttıysa 30 Mart’ta tabii ki, kendini bu hallere sokanlara değil, CHP’ye oy verecek, tabii ki varlık içinde yaşamaya oy verecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2014 Cuma, 11:33

CHP Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Arslan, Acıpayam’ın köy ve kasabalarını ziyaret etti.
Acıpayam ve Denizli’nin makûs talihini değiştirmek için yola çıktıklarını söyleyen Kazım Arslan, “Üreterek bu günlere geldik. O yüzden üretimin desteklenmesi bizim için çok önemli. Çiftçinin maliyetlerini azalmak için kuracağımız şirketlerle maliyetlerini azaltacağız. Aynı zamanda bu şirketlerle köylünün mallarının satılması, pazarlamasına yardımcı olacağız. Üretilen ürünlerin ham olarak değil işlenerek satılmasını, bu sayede üreticinin daha çok kazanmasını, gençlerimizin iş bulmasını sağlayacağız. Dalaman Çayı’nı da kuracağımız arıtma tesisi ile temizleyerek sulama suyunu daha verimli bir şekilde köylünün tarlalarına ulaştıracağız” dedi.

face kopya twit kopya web

Acıpayam’a kurulacak olan et entegre tesisinin de müjdesini veren “Hayvancılığın gelişmesi ve daha karlı bir hal alması için elimizden gelen bütün imkanları kullanacağız” diyen Kazım Arslan, “Yolsuzluk yapan, kendi vatandaşına ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapan bu iktidarın değişmesi vatandaşın elinde. 12 senedir günden güne köylü fakirleştiyse borcu arttıysa 30 Mart’ta tabii ki, kendini bu hallere sokanlara değil, CHP’ye oy verecek, tabii ki varlık içinde yaşamaya oy verecek” dedi.

ic

Kazım Arslan kahve sohbetlerinden sonra köy ve kasaba turlarına devam etti. Sandalcık ve Karahöyük’ü ziyareti sırasında bir vatandaşın odun kesmesine yardım eden Arslan, gördüğü oğlakları sevdi.

Daha sonra; CHP Acıpayam Belediye Başkan adayı İlhan Özcan, Yassıhöyük Belediye Başkanı Halil Özonuk, Emekli Öğretmen Mehmet Kaymak ve yanındaki CHP heyeti ile birlikte zeytin, peynir, ekmekle karnını doyuran Arslan, sohbet sırasında, tarlada çalıştığı yıllarda keyifle yediği lezzetli ekmeklerden bahsederek, “halk ekmek fabrikası kurarak vatandaşın sofrasına ucuz ve sağlıklı ekmek koymak derdinde” olduklarını söyledi.

KİMDİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu