REKLAMI GEÇ

Arslan’a Nikfer’de coşkulu karşılama

Arslan’a Nikfer’de coşkulu karşılama

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Nikfer mitinginde büyük coşkuyla karşılandı. Arslan’ın konuşması, sık sık “Halkçı başkan, Arslan Başkan” sloganlarıyla bölündü.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 11:41

Nikfer beldesinin meydanında düzenlenen mitinge, 7’den 70’e yüzlerce Nikferli akın etti. CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Hürriyet Akın’ında katıldığı mitingde, halkın heyecanı bir an olsun dinmedi.

Hemşehrilerine hitap eden CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan; “CHP iktidarında Nikfer belediyesini tekrar iade edeceğiz. Nikferi iyi biliriz. Dedem, Nikfer pazarı iyidir, kalabalıktır, esnafı güçlüdür derdi. Ancak ben o pazardan eser göremedim. Demek ki Nikfer zayıflıyor. Çiftçi köylü unutuldu. Onlar kazanamayınca esnafta kazanamıyor. Çünkü alım güçleri olmuyor. Nikfer’i yine cıvıl cıvıl hareketli yapacağız” dedi.

face kopya twit kopya web

Konuşmasında, mevcut iktidarın Tekel’i yok pahasına sattığına da değinen Arslan, “Tekel giderse tütüncü biter dedik. Dinletemedik. Sonunda tütüncüyü bitirdiler. İş başına gelince öyle bir pazarlama şirketi kuracağım ki, çiftçiyi tüccarın eline bırakmayacağım. Biz üreticimizden alacağız, pazarlayacağız, çiftçimize üreticimize kazandıracağız. Çünkü ben tütüncünün çiftçinin çilesini bilirim. Ben fabrika işletme nasıl kurulur bilirim. Tarımsal sanayiyi geliştireceğiz. Tarladaki ürünleri mamul yapıp daha karlı hale getireceğiz. Çiftçimize köylümüze kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Bozdağ Kayak Merkezi’nin hala bitirilemediğini belirten Kazım Arslan, “Bu işi biz yaparız ancak. Burayı turizm merkezi yapacağız. Biz çiftçinin köylünün üreticinin yanında olacağız. Üretimin zorluğunu bilirim. Üreticiye mazotundan yemine, gübresinden ilacına kadar teşvik ve destek vereceğiz. Önce üretim maliyetlerini düşüreceğiz. sonrada pazarlama desteği vereceğiz. Gerekirse ihracat yapacağız. Denizli’de halkımızın kazanması için çalışacağız. Her ilçemizde kuracağımız ve kurduracağımız, bölgenin dokusuna uygun sanayi kuruluşları ile herkesin kendi ilçesinde doymasını sağlayacağız. Herkes çalışacak, herkes kazanacak, herkes mutlu olacak” dedi.

KİMDİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu