REKLAMI GEÇ

Aydem ve DenizBank’tan çiftçiye büyük kolaylık

Aydem ve DenizBank’tan çiftçiye büyük kolaylık

Aydem Elektrik, DenizBank ile üreticilere ödeme avantajı sağlayan bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu işbirliği çerçevesinde, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.’den tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterileri, elektrik fatura bedellerini üretici kart ile 6 aya varan vadelerle ödeme imkanına sahip olacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 15:50

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Müşteri İlişkileri Müdürü Hüseyin Bahadır Gök, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Sanayi Şube Müdürü Özkan Erdat’ın katılımıyla Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Aydem Elektrik ve DenizBank arasında imzalanan protokol ile Aydem’in tarımsal sulama müşterisi çiftçilere DenizBank’ın Tarım Bankacılığı alanında sunduğu avantajlar anlatıldı.

İşbirliğinin Aydın, Denizli ve Muğla’daki tarımsal sulama müşterileri için önemli bir fırsat olduğunu belirten Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. Müşteri İlişkileri Müdürü Hüseyin Bahadır Gök, “Bölgemizde yaygın olarak sulu tarım yapılması ve harcanan enerjinin çiftçi maliyetini arttıran bir unsur olması sebebiyle, çiftçilerimizin zor günlerinde yanında yer alarak onlara destek olabilmek adına ve elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak amacıyla DenizBank işbirliği ile bu projeyi geliştirdik. Tüm Aydem Müşteri İlişkileri Merkezlerine POS cihazlarının kurulumu yapılmış olup, üretici kart sahipleri fatura ödemelerini 6 aya kadar varan vadeler halinde yapabilmektedir” dedi.

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ise, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile önemli bir işbirliği yaptıklarını ve üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

DenizBank olarak tarımın ülke ekonomisine katkısının büyük olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini belirten Hasan Özer Orhan, “Üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.’den elektrik enerjisi tedarik eden tarımsal sulama müşterisi çiftçiler de Denizbank’ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. Tarım sektörünün gelişme yönünde sürdürdüğü ve sektöre yenilikçi ürünler sunan DenizBank, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçimizin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Çiftçiler üretici kartlarını, mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makineleri ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye iş yerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabiliyor. Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu