REKLAMI GEÇ

Baba ocağından Başkan Zolan’a tam destek

Baba ocağından Başkan Zolan’a tam destek

Denizli’de yaşayan Garipköylüler tarafından dayanışma gecesi düzenlendi. Kendisi de Tavas Garipköylü olan Denizli Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükşehir Adayı Osman Zolan, onur konuğu olduğu geceye eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldı. Zolan, “Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim toprakların, Garipköy’ümün güzel insanları ile buluşmamızı sağlayan, buraya kadar gelerek bu gece bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2014 Cumartesi, 17:18

Denizli’de yaşayan Garipköylüler düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Kelleci Kardeşler Restoran’da gerçekleştirilen gecenin onur konuğu, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan idi. Eşi Berrin Zolan ile birlikte salona girdiği andan itibaren yoğun alkış alan Başkan Zolan tek tek masaları dolaşarak hemşerileri ile selamlaştı.

ic-1

Sıcak ve samimi bir havada, hoş sohbetlerin gerçekleştirildiği geceye katılan bazı konuklar ise sahneye gelerek Garipköylü olmanın hissettirdiklerine, oradaki yaşama, insanına, Denizli’ye gelen Garipköylülerin birbirlerine olan bağlılıklarına, Garipköyden çıkıp ortaya koyulan başarı öykülerine ve Garipköy’e ilişkin duygularını aktardı.
Konuşmacıların tamamı gecenin onur konuğu Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. Denizli Belediye Başkanı’nın Garipköylü olmasının bir gurur kaynağı olduğunu aktaran konuşmacıların Başkan Zolan için söyledikleri konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.

“GARİPKÖYLÜ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”
Daha sonra ise alkışlar eşliğinde sahneye davet edilen Başkan Zolan ise konuşmasına kendisi için söylenen güzel sözlere teşekkür ederek başladı. Bu tür buluşmaların sayısının artırılması gerektiğinin altını çizen Başkan Zolan, ” Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim toprakların, Garipköyümün güzel insanları ile buluşmamızı sağlayan, buraya kadar gelerek bu gece bizimle birlikte olan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür buluşmaların sayısı arttırılmalı. Bu buluşmalar bizim birlik ve beraberliğimiz perçinler. Geçmişle gelecek arasında bağı kuvvetlendirir. Gençlerimize çocuklarımıza Garipköylü olmanın ne demek olduğunu anlatmak için bir vesile olur. Biz bu buluşmaları yılda en az iki kez yapmalıyız. Bu buluşmaların biri Denizli’de biri ise Garipköy’de olmalı. Bu buluşmalar bizi birbirimize yakınlaştırır” dedi.

ic-2

“KÖKLERİMİZDEN KOPMADIK”
Kendisi için sarf edilen sözlerin onurunu yaşadığını dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü:” Her şeyden önce şunu söylemeliyim. Garipköylü olmaktan hep gurur duydum ve bunu her fırsatta dile getirdim. Çünkü Garipköylüler el attığı her işte başarılı olmuştur. Birlik ve beraberlik içinde olmuştur. Biraz önce şahsım için söylenen sözler tüm yorgunluğumuzu aldı. Biliyorsunuz yoğun bir temponun içine giriyoruz. Bir ağaç daha yukarıya daha ileriye gidecekse köklerinden güç almak zorundadır. Bir ağaç köklerinden bağını koparırsa, güç alamıyorsa ayakta kalması mümkün değildir. Biz sizlerle yani köklerimizle Garipköy ile bağımızı hiç koparmadık. İleriye gitmek, büyümek istiyoruz ve bizde sizden köklerimizden güç, enerji alıyoruz. Bu yoğun temponun enerjisini Garipköy’den alacağız. Burada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İyi ki geldiniz. Ayağınıza sağlık.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu