REKLAMI GEÇ

Barış Manço, şarkılarıyla anıldı

Barış Manço, şarkılarıyla anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Barış Manço’nun ölümünün 16. yıldönümünde anma konseri düzenledi. Milyonların gönlünde taht kuran Barış Manço, sevenleri tarafından şarkılarıyla anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 10:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü sanatçı Barış Manço’nun ölümünün 16. yıldönümünde anma konseri düzenledi. Eserleriyle milyonların gönlünde taht kuran Barış Manço için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma konserine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Solist Mehmet Bacaklı, Grup Anadolu ve konuk sanatçı Aydın Ayba, unutulmayan sanatçının birbirinden güzel şarkılarını Manço severler için söyledi. Yaklaşık iki saat süren konserde, izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserin ardından bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Gökoğlan, milyonların gönlünde taht kuran Barış Manço’yu unutmadıklarını belirterek, “Değerli sanatçımız Barış Manço’yu biraz önce yaşamış gibiyiz. Ben burada sahne alan çok değerli sanatçı dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu