REKLAMI GEÇ

BARIŞ,HUZUR VE SAĞLIK DİLEDİLER

BARIŞ,HUZUR VE SAĞLIK DİLEDİLER

Ramazan bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan il protokolü, sivil toplum örgütleri ile siyasi partilerin temsilcileri, sevgi ve kardeşlik İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini dilediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2015 Cuma, 08:55

Denizli protokolü, sevinçlerin paylaşıldığı, dayanışma ve barışın hakim olduğu, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların unutulduğu bayramlardan biri olan Ramazan Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Barış, huzur ve sağlık dileklerinde bulunan protokol üyeleri şu mesajları verdi:

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE
“Bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir.
Geçmişimizin potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli değerleri bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir. Bu inançla; vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını huzur içinde geçirebilmeleri adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca gerekli her türlü tedbirin alındığını ifade etmek isterim. Ve tüm mesai arkadaşlarımın, Denizlili hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ BİLAL UÇAR
“Varlığımızı ve hayatımızı Anlamlı kılan dinimizin ve onu bize bahşeden Rabbimizin ikramı olan bir Ramazan Bayramına daha kavuştuk. Bayram vesilesiyle aramızdaki tüm ayrılıklar,kavgalar son bulsun. Barış, sevgi ve kardeşlik öncelikle ülkemize ve İslam coğrafyasına hakim olsun.

Çevremizde yaşaman hadiselere baktığımızda ülkemizdeki huzur ve istikrarın önemini daha iyi anlıyoruz. Bu topraklarda kardeşçe yaşama irademizi pekiştiren Ramazan Bayramı hepimiz için mübarek olsun.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“Ramazan ayı boyunca gerek ibadetlerimizle gerek yaptığımız yardımlarla dünyevi duygulardan bir nebze olsun uzaklaşarak ramazanın manevi iklimi ile ruhlarımızı arındırdık. Yakınlarımızdaki ihtiyaç sahiplerine el uzattık, soflarımızı sevdiklerimizle paylaştık. 11 ayın sultanı ramazan ayını uğurlarken, birlikteliğimizin ve dayanışma ruhumuzun tazelendiği Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm dünyayı kuşatmasını ve barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
“Ramazan Bayramı’nda ise söz konusu birlik ve beraberlikler, kardeşlik duyguları daha da kendini göstermektedir. Ramazan Bayramı hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerimizdendir. Bayram, akraba, dost ve büyüklerimizin ziyaret edildiği, hastaların, kimsesizlerin, yetimlerin, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı günlerimizdir. Ramazan Bayramı’nı fırsat bilip çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmak hepimizin görevi olmalıdır. Pamukkale Belediyesi olarak,gerek büyükşehir belediyemiz ve gerekse Merkezefendi Belediyemizle işbirliği halinde sizlerin huzurlu bir ortamda bayramı geçirmenizi arzu ediyoruz. Bu vesileyle başta çocuklarımız ve büyüklerimiz olmak üzere tüm vatandaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, tüm vatandaşlarımızın ağız tadında bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU
“Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramlar birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Dini bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Maneviyatı yüksek olan bu günlerde aile büyüklerimize, akrabalarımıza ve dostlarımıza hürmetimizi en derin duygularla sunmalıyız. Çocuklarımıza mutlaka bayramın manevi coşkusunu yaşatmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Denizlili ve Merkezefendili hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.”

ÇAL BELEDİYE BAŞKANI FETHİ AKCAN
“Kültürümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli yer tutan bayramlar; toplumsal birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir. Bizi biz yapan, birbirimizle kaynaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayarak, geçmişten bugüne koruduğumuz ve geleceğe taşıyacağımız kültürümüzün, yardımlaşma geleneğimizin yansıması olan bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması hepimizin ortak sorumluluğudur. Aramızdaki sevgi, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmayı devam ettirdiğimiz sürece tüm engelleri aşarak sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Ramazan Bayramının, Ülkemiz, Milletimiz ve Türk İslam alemi için; birlik, kardeşlik, hoşgörü, barış ve dostluk duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. İlçemizde görevli mülki, askeri erkan, tüm daire amir ve memurlarının, sivil toplum kuruluş mensuplarının ve halkımın Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

DENİZLİTİCARET ODASI BAŞKANI NECDET ÖZER
“Bir aylık Mübarek Ramazan ayı boyunca nefis terbiyesi imtihanı verip, tamamladığımız Mübarek Ramazan ayının sonunda yine buruk bir sevinçle Ramazan Bayramımıza ulaşmış bulunmaktayız. Ülkemizin etrafındaki Ülkelerde devam eden kargaşa ve devam eden huzursuzluk, Çin’in Doğu Türkistan’ı ilhak etmesi ve dünyanın diğer bölgelerinde sürüp giden huzursuzluklar sonucu katledilen kardeşlerimiz ve diğer insanların canlarından olması bizleri derinden üzmüştür. Bizler bu mübarek Ramazan bayramında; katledilen kardeşlerimiz için Allahtan rahmet diliyoruz. Ümit ediyoruz ki yaşanan bu durum bir an önce son bulur.
Bayramımız tüm İslam Aleminin bayramıdır. İlimizde ve Ülkemizde barış, dostluk, birlik ve beraberlik içinde güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum.
Bu vesileyle Üyelerimiz ve halkımızın bayramını Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Kin ve nefretin konuşulmadığı, kan ve gözyaşının olmadığı, hep bir arada, sağlık ve huzur içinde, insanların birbirine sevgi ve saygıyla yaklaştığı nice bayramlar diliyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN TİN
“Üzüntülerin yerini sevince bıraktığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının hat safhaya çıktığı Ramazan ayının ardından bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dostlukların güçlendiği, dargınların barıştığı bayramın manevi huzur iklimi şimdiden bizleri sardı. Bayramlarda yakalanan barış, huzur ve kardeşlik ortamını çok iyi değerlendirmeliyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da bayramın manevi boyutunu çok iyi anlatmalıyız. Ülkemiz, önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte kardeşlik bağlarımızın daha da güçlenmesi gerekmektedir. Zamanında el ele sırt sırta vererek yedi düvele meydan okuyan bir neslin evlatları olarak bizler, üzerimize düşen sorumluluğu çok iyi bilmekteyiz. Bu bayram, bir olalım, birlik olalım, diri olalım. Ülkemiz üzerinde gözü olanları yine tek vücut olarak cevabımızı verelim. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Aleminin ve siz değerli Denizlili hemşehrilerimiz mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu