REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan seçim ilkelerini açıkladı

Başkan Osman Zolan seçim ilkelerini açıkladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaklaşan seçimler öncesinde ilkelerini açıkladı. “Kimseye söz söylemeyeceğim” diyen Başkan Zolan, “Denizlim ile uğraşacağım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2019 Cumartesi, 12:05

31 Mart seçimleri yaklaşıyor. Adaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı, seçim havasına girildi.

AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da seçim çalışmalarını hızlandırdı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Zolan, hem sohbet etti, hem de yaklaşan yerel seçimlere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Başkan Zolan’ın en dikkat çeken sözleri ise seçim çalışmalarına yönetil oldu. Bir ölçüde seçime kadar olan süreçte uygulayacağı ilkelerini anlatan Başkan Zolan, “Adaylık açıklamasında da söyledim. Ben seçim kampanyası boyunca kimseye söz söylemeyeceğim, kimsenin şahsıyla uğraşmayacağım. Ben vatandaşlarımıza Denizli’de yaptığım işleri anlatacağım. Hayallerimi ve yapacak olduğum işlerden bahsedeceğim. Göreve geldiğim günden itibaren, aynı duruşu gösterdim. Her ne kadar bize söz söylense de dönüp bakmayacağım. Başkan ‘şöyle’ demiş, ‘böyle’ demiş diye size bir duyum size gelirse, net olarak söylüyorum o sözü ben söylememişimdir. Şahıslarla uğraşmam, Denizlim ile uğraşırım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı