REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan’a ASKON’dan ziyaret

Başkan Osman Zolan’a ASKON’dan ziyaret

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2018 Cuma, 11:50

Bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) yönetimi ziyaretlere başladı. Yönetim Kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük, “Genel kurulumuzu tamamlayarak görevimize başladık. Yeni dönemde inşallah birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirmeyi umuyoruz. Bizleri bu yoğun programınızda kabul ettiğiniz çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Osman Zolan ise, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ASKON Denizli Şube Başkanı Uğur Küçük ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Küçük ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, “Sivil toplum kuruluşları olarak şehrin ve ülkenin sorunlarına dertlenmeniz ve çözüm arayışınız ile birçok güzelliğin ortaya çıkmasına vesile olacaksınız. Ben bu fedakarlıklarınız, gayretleriniz, iş dünyasındaki çalışmalarınız ve çözüm arayışlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu