REKLAMI GEÇ

Başkan Osman Zolan’a şoförlerden tam destek

Başkan Osman Zolan’a şoförlerden tam destek

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, “Yanındayız” mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2019 Cumartesi, 13:16

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci ve minibüs durak başkanları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Semerci, “Arkadaşlar Başkanımızı görelim, başarılar dileyelim. Yanında olduğumuzu söyleyelim istediler” diyerek, Başkan Osman Zolan’ın yanında oldukları mesjını verdiler.

“Hep beraber bu güzellikte payımız var”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Osman Zolan, “Biz birlikte kamu hizmeti yapıyoruz. Şehrimizde ulaşımla ilgili ihtiyaçları en üst seviyede birlikte karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Biz bir taraftan belediye otobüsleriyle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, siz diğer taraftan minibüslerle bizlere destek oluyorsunuz” dedi. Vatandaşların Denizli’de ulaşım konusunda büyük kolaylıklar yaşadığına dikkat çeken Başkan Osman Zolan, “Türkiye’de ilk olan Trafik Yönetim Sistemini faaliyete geçirdik. 2004’te 134 bin araç vardı şimdi 404 bini geçti. Artan araç sayısına rağmen köprülü kavşaklarımız, yeni caddelerimiz, kavşak düzenlemelerimizle yollarda herhangi bir genişleme olmamasına rağmen bu üç kat artan aracı hareket eder halde tutuyoruz” dedi.

“Birlikte başardık”
Trafikte herhangi bir tıkanıklığa sebebiyet vermemek üzere çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Bugün Denizlimiz sadece ulaşımda değil birçok konuda, altyapısıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla parmakla gösterilir bir şehir haline geldi. Bunu da birlikte başardık. Hep beraber bu güzellikte payımız var”  diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu