REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Afrin mesajı

Başkan Zolan’dan Afrin mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Afrin operasyonuna ilişkin mesajında, “Türkiye artık üzerinden oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2018 Pazar, 13:02

Türk Silahlu Kuvvetleri’nin Afrin operasyonuna bir destek de Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan geldi. Zolan türk ordusunun her türlü tehdidi bertaraf etmekte kararlı ve muktedir olduğunu söyledi, “Türkiye artık üzerinde oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir” dedi.

Zolan mesajında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını baskı ve zulmünden kurtarmak üzere operasyon başlattığına değinerek, “”Türkiye artık üzerinde planlar yapılacak oyunlar oynanacak üçüncü dünya ülkesi değildir. Devletimizin meşru müdafaa hakkı olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın tek hedefi bölgeyi kana bulayan, mazlumlara zulmeden eden ve ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır” dedi.

Açıklamasını “Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır” sözleriyle sürdüren Başkan Osman Zolan, “Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah’ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah’ım ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu