REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan moral kartı

Başkan Zolan’dan moral kartı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PTT Genel Müdürlüğü’nün “Size minnettarız” sloganıyla başlattığı “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyasına katılarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde teröre karşı kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2016 Cuma, 17:24

PTT Genel Müdürlüğü’nün “Size minnettarız” sloganıyla hazırladığı “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde teröre karşı kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Zolan tebrik kartını Şırnak’ta bulunan Cizre İlçe Jandarma Karakolu’na gönderdi.

Birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla başlatılan kampanyaya destek veren Başkan Osman Zolan, tebrik kartına, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için vermiş olduğunuz olağanüstü mücadele ve gayretten dolayı sizlere büyük bir minnet duyuyoruz. Bu vesileyle hemşehrilerim ve şahsım adına Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim” yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu