REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan’dan Zeytinli Bahçe açıklaması

Başkan Zolan’dan Zeytinli Bahçe açıklaması

Büyük tartışma yaratan ve dün Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile bir bölümüne akaryakıt istasyonu yapılması kararı alınan Zeytinli Bahçe ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan açıklama geldi. Başkan Zolan, yüzde 60’ı beton yığını olan ve adı Zeytinli Bahçe olmasına rağmen tek bir zeytin ağacı bile bulunmayan bölgenin asıl şimdi yeşil alan olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2016 Çarşamba, 17:30

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zeytinli Bahçe uygulamasıyla ilgili yöneltilen iddialara yanıt verdi. Başkan Zolan, “Bu beton alan Servergazi Belediyesi’nin kapanmadan hemen önce bir derneğe 10 yıllığına kiraladığı bir alandı. Yıllarca atıl kalan ve dokunamadığımız bir yerdi. 2019’a kadar atıl kalacaktı. O bölgeyi alan dernekle yaptığımız görüşmeler sonucunda 7 yılın ardından kira anlaşmasını kaldırdık” dedi.

“BAHSEDİLEN ALANDA ZEYTİN AĞACI YOKTU”
Söz konusu bölgedeki betonlaşmaya dikkat çekerek iddia edildiği gibi bahsedilen alanda zeytin ağacı olmadığını vurgulayan Başkan Zolan, “O alanın yüzde 60’ı betondu. Bu beton yığınını kaldırdık. Biz bu alanın yaklaşık 2000 metrekaresini benzin istasyonu yapılması için ayırdık. Burada güvenlik anlamında TSE’nin vermiş olduğu tüm standartları sağladık. Ben burada yaşayan insanlarımızın ihtiyacını karşılamak zorundayım” dedi.

YEŞİL ALAN MİKTARI ARTACAK
Proje nedeniyle kendisine teşekkür eden vatandaşlar olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Projeyle bölgenin park ihtiyacını da karşılayacağım. Alandaki beton kısımları da park ve yeşil alan haline getireceğim. Park sıkıntısı olan bir yer olmamasına rağmen yeni bir park inşa edeceğim. Bölgenin ve Denizli’nin toplam park alanı azalmıyor, bilakis artıyor. Tabii ki farklı düşüncelere saygılıyız. Ancak ben bunlar bilinsin istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar

şehmus ercumuk   -  Bağlantı 15 Aralık 2016, 16:15

Denizli’nin artık yeşil alana ihtiyacı yoktur. itirazlar yersizdir. Orası için en ideal olan güzel bir petrol ofisidir. Niye karşı çıkılıyor aklım mantığım almıyor. Başkanımıza teşekkür ederiz.

aslan kaya   -  Bağlantı 15 Aralık 2016, 09:46

algi calismasi devam etmektedir halkimiz uyanik olmali.

aslan kral   -  Bağlantı 15 Aralık 2016, 09:07

Petrol ruhsati hangi sahislara verildi arastirmali asil olayin ustune ortme calismasi yapilmaktadir.

ali toraman   -  Bağlantı 14 Aralık 2016, 21:46

zeytin dolu nasıl yokmuş? başkan algı çalışması yapıyor. çok ayıp.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu