REKLAMI GEÇ

BAŞKANLAR PAMUKKALE İÇİN BULUŞTU

BAŞKANLAR PAMUKKALE İÇİN BULUŞTU

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte Pamukkale İlçe sınırlarında yürütülen çalışmaları, hazırlanan ve devam eden projeleri birlikte inceleyerek bilgi alışverişinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 10:40

Pamukkale Belediyesi’nin Denizli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürüttüğü projeler iki başkan tarafından incelendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte ilçe sınırları içinde devam eden, yapılması planlanan ve hizmete girmiş projeleri yerinde inceledi.

Başkan Zolan ve Gürlesin, devam eden projelerin biran önce bitmesi, planlanan projelerin hızla hayata geçmesi, Büyükşehir ve Pamukkale Belediyesi arasında koordinasyonun sağlanması için önemli kararlara imza attılar.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte Pamukkale İlçe sınırlarında planlanan ve yürütülen projeleri inceleme fırsatı bulduk. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için faydalı bir gezi oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu