REKLAMI GEÇ

Başkanların iş makinesi pazarlığı

Başkanların iş makinesi pazarlığı

Acıpayam Belediyesi’nin 73 adet iş makinesini satışa çıkaracağını duyan Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan arasında sıkı bir pazarlık başladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2014 Cumartesi, 10:31

Denizli Ak Parti İl Başkanı Avni Örki’nin 5. Olağan Kongre süreci ile ilgili gerçekleştirdiği toplantıya katılan ilçe belediye başkanlarının gündemi tamamen farklı idi. Ciddi anlamda iş makinesi sıkıntısı yaşayan ilçe belediye başkanları, belde belediyelerden gelen hurda makineleri de ellerinden çıkarma gayreti içinde.

ACIPAYAM BELEDİYESİ 73 İŞ MAKİNESİ SATACAK
Ak Partili Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Büyükşehir Yasası ile tüzel kişilikleri sona eren belde belediyelerinden kalan iş makinelerini ömürlerini doldurduğu ve iş göremez hale geldiği gerekçesiyle satışa çıkartacak. Şevkan, “Aslında belediyemizin iş makinesine ihtiyacı var. Ancak elimizde bulunan makineler, hurdaya dönmüş durumda. Sık sık arızalanıyor. O nedenle 73 adet iş makinesini satışa çıkaracağız” dedi.

İŞ MAKİNESİ PAZARLIĞI
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ın elindeki listeyi gören Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, kendilerine uygun iş makinesini seçmek için listeyi pür dikkat incelemeye başladı. İhtiyaçları olan iş makinelerini Acıpayam Belediyesi’nden en uygun fiyata alabilmek için sıkı bir pazarlığa başlayan Cengiz Arslan, Çameli Belediyesi’nin hizmet üretebilmesi için iş makinesine ihtiyacı olduğunu söyledi.

KOBAŞ BELEDİYE BORÇLARINDAN YAKINDI
Şu anda İller Bankası payı ile personel maaşlarını bile ödemekte zorlandıklarını belirten Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, “İller Bankası’ndan gelen ödenek, belediyenin borcu nedeniyle kesiliyor. O nedenle personel maaşını bile ödemekte zorlanıyoruz. Yeni iş makinesi alacak konumda değiliz. Elimizde bulunan makineler ise sık sık arızalanıyor. Hizmet üretemiyoruz” diye yakındı.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 11 Ekim 2014, 21:55

AKP li belediyeler sömürdü belediyelerin bütçesini, gereksiz harcamalarla. Şimdide gariban çalışanların maaşlarını ödeyemiyorz diyorlar. Komiksiniz. Hesap vereceksiniz tek tek…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı