REKLAMI GEÇ

Bayramyeri’nde Türkmenlere yardım standı

Bayramyeri’nde Türkmenlere yardım standı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hayrat Yardım Derneği ile işbirliği yaparak Suriye’de zor durumda bulunan Bayırbucak Türkmenleri için Bayramyeri Meydanı’nda yardım standı oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2015 Salı, 09:40

Bayırbucak Türkmenlerine yardım için Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat Yardım Derneği, yardım kampanyası başlattı. Bu kapsamda Bayramyeri Meydanı’nda oluşturulan stantta vatandaşların gıda, giyim ve nakit yardımları kabul ediliyor.

Hayrat Yardım Derneği Denizli Şubesi açıklama yapan Hüsrev Karatopçu, Denizli’nin hayırsever bir il olduğunu belirterek, bu konudaki çalışmalara destek veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hayrat Yardım Derneği ve ilçe belediyelerinin Bayırbucak halkının yanında olmak adına gıda, giyim ve nakit yardımlar topladığını, bu konuda Denizililerin de büyük hassasiyet gösterdiğini söyledi.

Denizlilileri kampanyaya daha fazla destek vermeye çağıran Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli birçok konuda olduğu gibi hayır işlerinde de hep en önde olmuştur. Denizli insanının gönlünün ne kadar zengin olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Geçmişte belediyemizin düzenlediği birçok yardım organizasyonunda hep yanımızda olan vatandaşlarımızın bu yardım kampanyasında da bizleri ve Bayırbucak Türkmenlerini yalnız bırakmayacaklarını biliyorum. Kamu ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el ele vererek oradaki soydaşlarımızın sıkıntılarını bir nebze ortadan kaldırabilirsek ne mutlu bize. Denizlili vatandaşlarımın bu çağrıya kayıtsız kalmayacağı inancı ile herkesi kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu