REKLAMI GEÇ

Bedava havlu izdihamı

Bedava havlu izdihamı

Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü’nde 15 bin havlu dağıtım izdihama neden oldu. Herkes havlu kapmak için canını dişine taktı. Kimilerinin gözü karardı bebek arabasına basarak dağıtımın yapıldığı TIR’dan havlu almaya çalıştı. Bebeğiyle ortada kalan kadın sinir krizleri geçirdi. Bir havlu için bebeği ezmeye kalkışan gözü dönmüş kişi ise kalabalığın arasında kayboldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 16:20

Burak Coşkun
Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü’nde daha önce duyurulduğu gibi 15 bin havlu ücretsiz olarak vatandaşa dağıtıldı. Korteji Bayramyeri’nden Delikliçınar Meydanı’na kadar takip eden TIR’dan yapılan dağıtım, izdihama neden oldu.

Bedava havlu almak isteyenler birbirini ezdi. İki kişinin aynı anda uzandığı havlunun sahibinin kim olacağı tartışmaları yaşandı. İtişmeler-kakışmalar için TIR’ı kovalayan yüzlerce insan ilginç görüntüler oluşturdu.

BEDAVA HAVLU İÇİN GÖZÜ DÖNDÜ
Bebek arabasıyla Gazi Bulvarı’nda yürüyen bir kadının yaşadıkları ise korkunçtu. Kalabalığın arasından bir erkek, havluya uzanmak için, içinde 1 yaşında çocuk bulunan bebek arabasının üzerine çıktı.

Çocuğunun başına bir şey gelmesinden endişelenen kadın sinir krizleri geçirdi. Bedava havlu için gözü dönen adam ise kalabalığın arasında kaybolup gitti. Gözyaşlarına boğulan kadını çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Çocuğa neyse ki bir şey olmamıştı ancak annesi onun tedbir amacıyla hastaneye götüreceğini söyledi. Dağıtımın sonunda kimi bir tek havluyla yetinirken, kimileri ise torbalarını doldurmuştu.

Yorumlar

MEHMET SERT   -  Bağlantı 8 Mart 2015, 13:33

DAĞITIM YÖNTEMİ ÇOK KÖTÜ YAZIK KÖTÜ BİR DÜŞÜNCE BAŞKA YÖNTEM BULUNMALIYDI. Onlarca insanlar 25 kuruş yüzünden kavga ettiriniz düzenleyen komıte acemice davranmış

sedat   -  Bağlantı 8 Mart 2015, 09:06

bi havlu için bebeğini tehlikeye atana insan deniliyor. Hayvanlar insanlardan daha tok. ne işine yarayacak havlu. alsan nolur almasan nolur. kaç paralık mataf.bedava mezar dağıtsalar eminim hemen giren olur. insan iyiki düşünen varlık

samimi zat   -  Bağlantı 8 Mart 2015, 02:42

illa böyle mi dağıtmak lazımdı söylenecek söz bırakmıyosunuz…

ÖZKAN ŞENTÜRK   -  Bağlantı 7 Mart 2015, 20:24

keşke başka bir yöntem bulsalarmış dağıtım yapmak için bu hiç
yakışık almamış….

Vatandaş   -  Bağlantı 7 Mart 2015, 19:59

İnsanları bedavaya alıştıranlar çalışmadan bir şeyler almayı bekliyor ve bu yolda her şeyi yapabilirler. Aç bir milletiz işin özü bu.Aç saygısız ve insanlıktan uzak…

Aydın   -  Bağlantı 7 Mart 2015, 19:38

Bu tır neden hareket etmeden dağıtılmadı. Tören alanında saatlerce bekleyenler alamadı, yoldan tesadüfen geçenler üçer beşer aldılar. İnsanları peşlerinden koşturmaları rezillik bence. Sonuçta havlular 3 tane 1 TL ye satılanlardan.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu