REKLAMI GEÇ

‘Benim Mahallem’ Fatih’te kuruldu

‘Benim Mahallem’ Fatih’te kuruldu

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi’nde 11. Mahalle Meclisi Fatih’te kuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2017 Perşembe, 15:36

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin mahalle ölçeğinde yönetim birimi oluşturarak, karar süreçlerine halkın katılımının sağlanması ve mahallenin ortak ihtiyaçlarının belirlenerek, mahallenin yaşam kalitesinin geliştirilmesi hedefiyle gerçekleştirdiği Benim Mahallem Projesi büyümeye devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, Benim Mahallem Projesi kapsamında 11. Mahalle Meclisi’nin kurulduğu Fatih’te vatandaşlarla bir araya geldi. Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi’nde düzenlenen programa, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, mahalle muhtarları ve temsilcileri katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci burada yaptığı konuşmada, Kent Konseyi’nin toplumun aynası olduğunu belirtti. “İki günü eşit olan ziyandadır” diyen Değirmenci, “Bu felsefe gereği Denizli merkezde Mahalle Meclisleri kurma yolunda bir adım attık. Buna da Benim Mahallem ismini koyduk. Biz istiyoruz ki Mahalle Meclisleri aracılığıyla muhtarlarımıza biraz daha yardımcı olalım. Mahallelerimizde ‘Gençlerimizin bakışıyla ne yapılabilir?, Kadın gözüyle ne yapılabilir?, Engelli gözüyle ne yapılabilir?’ bunların karar alma sürecine herkes katılsın istiyoruz. Zaten olması gereken de bu. Eskisi gibi ‘ben karar verdim vatandaş buna uysun’ gibi bir yönetim anlayışı uygun değil. Bir karar alınacaksa hep beraber almak lazım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu