REKLAMI GEÇ

Beytüşşebap’ta Denizlili şehide vefa

Beytüşşebap’ta Denizlili şehide vefa

Geçtiğimiz yıl Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit düşen Jandarma Komando Er Doğan Acar için şehit olduğu topraklardan vefa örneği geldi. Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’nin girişimiyle Şehit Doğan Acar’ın adı ilçedeki Cumhuriyet İlkokulu’na verildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2016 Cuma, 11:02

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde geçtiğimiz yıl terhis olduktan sonra evine dönmek üzere bindiği askeri helikoptere düzenlenen saldırıda şehit düşen Denizlili Jandarma Komando Er Doğan Acar’a Beytüşşebap’tan büyük vefa.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe’nin girişimiyle Denizlili şehit Doğan Acar’ın ismi şehit olduğu topraklardaki Cumhuriyet İlkokuluna verildi. 180 öğrencisi bulunan Cumhuriyet İlkokulu’nun adı Şehit Doğan Acar Cumhuriyet İlkokulu olarak değiştirildi.

ŞEHİT DOĞAN ACAR KÖŞESİ OLUŞTURULUYOR
Vatan savunması adı canını veren Jandarma Komando Er Doğan Acar’a olan minnetlerini göstermek için atılan adımlara bir yenisi daha ekleniyor. Doğan Acar’ın adının verildiği okulda, öğrencilerin O’nu daha yakından tanıyabilmeleri için bir de şehit için köşe oluşturuluyor.

Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından hazırlıkları sürdürülen köşede Şehit Jandarma Komando Er Doğan Acar’ın fotoğrafları ve özgeçmişi bulunacak.

denizli-sirnak-beytusebab-dogan-acar-ilkokulu-1

Şehit Doğan Acar Cumhuriyet İlkokulu’nun hemen yanında bulunan ortaokula ise Doğan Acar gibi Beytüşşebap’ta şehit düşen Mehmet Ali Bozkurt’un ismi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu