REKLAMI GEÇ

Suyun geleceğine küçük bir mola verildi

Suyun geleceğine küçük bir mola verildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2018 Cuma, 15:09

Dünyada suyun geleceğinin konuşulduğu ve DESKİ’nin ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu sürüyor. Pamukkale Colossae Hotel’de 5 ayrı salonda eş zamanlı olarak yapılan sunumlar nedeniyle, katılımcılar yoğun bir gün geçiriyor. Bu nedenle sempozyuma katılan misafirler için yemekli bir gece organize edildi.

Gecede Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileri hayran bırakırken, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Algün’ün özellikle Denizli ve Ege yöresine ait türküleri büyük beğeni topladı. Geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda akademisyen ve uzmanın yanı sıra, daire başkanları, Su ve Kanal İdaresi çalışanları ve davetliler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu