REKLAMI GEÇ

BİR TUĞLA DA SEN KOY

BİR TUĞLA DA SEN KOY

Denizli Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnşaat Kulübü, Çameli’nde depremde hasar görmüş Yeşilyayla İlköğretim Okulu’na yardım için kampanya başlattı.

/ DENİZLİHABER / 15 Ocak 2008 Salı, 01:00

YG 21 Gençlik Meclisi ve PAÜ İnşaat Kulübü üyeleri, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle ilçedeki Yeşilyayla İlköğretim okuluna giderek deprem hasarını yerinde tespit etti.

Deprem sonrası okulda meydana gelen hasarın giderilmesi için gerekli çalışma başlatıldı. YG 21 Gençlik Meclisi ve PAÜ İnşaat Kulübü adına açıklama yapan Burak İlem, Denizli genelindeki her türlü sorunun çözümüne katkı sağlamak için iş başında olduklarını bu nedenle ilçeye gelerek okuldaki deprem zararının giderilmesi için ‘bir tuğla da sen koy’ kampanyası başlattıklarını söyledi. İlem, kampanyaya herkesin destek vermesini beklediklerini belirterek, ‘Bu projeye Denizli İnşaat Mühendisleri Odası da destek çıktı. Amacımız, okulun tamiratını ve eksikliklerini gidererek çocukların güvenli binalarda eğitimine devam etmesini sağlamaktır. Yardım edecek hayırseverlerin Denizli Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği’ne müracaat etmesini bekliyoruz’ dedi.

Bu arada, tespit sonrası okulda ihtiyaç duyulan malzeme ve eksiklikler ise şöyle: Okulun bahçesine belirleyici sınır duvarları, bahçe kapısı, bayrak direği, Atatürk büstü, çocuk parkı, okulun giriş kapısı, giriş merdiveni, 2 iç kapı değişikliği, sıva, boya ve badana işleri, yangın köşesi için malzemeler, ilkyardım dolabı, PVC zemin döşeme, tek kişilik öğrenci masa ve sandalyeleri, öğretmen masa ve sandalyesi, fotokopi makinesi, projeksiyon cihazı, 3 resim panosu, yazı tahtası, sınıf içi dolap ve kitap rafları

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde önceki ay büyüklüğü 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiş, özellikle ilçeye bağlı Elmalı, Taşçılar, Gürsu köylerinde maddi zarar oluşmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu