REKLAMI GEÇ

Bisiklet yolu mu, çıkmaz sokak mı?

Bisiklet yolu mu, çıkmaz sokak mı?

Son dönemlerde şehrin farklı bölgelerinde yapılan kavşak düzenlemeleri tepki çekiyor. Sürücülere zor anlar yaşatan, yayalar için içinden çıkılmaz bir hal alan kavşaklar, pes dedirten hatalarla da dikkat çekiyor. Tıpkı Lise Kavşağı’nda olduğu gibi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 08:30

Denizli’de son dönemlerde bir çok bölgede uygulanan akıllı kavşak saç baş yolduruyor. Sürücüler kavşak akışının içinden çıkamıyor, yayalar tam anlamıyla cambazlık yapıyor. Lise Kavşağı’nda yapılan düzenleme ise bir çok yönüyle kafaları karıştırıyor.

Kavşak düzenlemesinin ardından oluşturulan yaya geçitleri akıllara durgunluk veriyor. Yaya geçitleri kavşağın tam ortasına çıkıyor, yayalar karşıya geçebilmek için tam anlamıyla tehlikenin ortasında kalıyor. Kavşak ortasında kalan yaya geçitlerini anlamakta güçlük çeken vatandaşlar, bisiklet yolu geçişlerine ise anlam veremiyor.

BİSİKLETLİLERİ AĞAÇ KARŞILIYOR
Lise Kavşağı’nda yapılan düzenleme hatası bisiklet yolu ile tam anlamıyla gün yüzüne çıkıyor. Bisiklet ile yönlendirilen bölgeden geçmek isteyenler karşılarında çınar ağaçlarını buluyor. Vatandaşlar, “Akıllı kavşak bu mu?” diye soruyor, bisikletlilerin karşıya nasıl geçeceğini anlamaya çalışıyor.

denizli-bir-garip-bisiklet-yolu-duzenlemesi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu